Ben jij de medewerker die wij zoeken?

Kom werken bij Van der Veen & Kromhout. Mensen komen én blijven graag bij Van der Veen & Kromhout. Dat geldt voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Waarom? Omdat we met 125 collega’s alle kennis en kunde in huis hebben. En we kiezen voor een persoonlijke aanpak. Juist in een wereld waar het veel over cijfers gaat, is de menselijke maat het allerbelangrijkst. Korten lijnen, betrokkenheid en noordelijke nuchterheid kenmerken ons kantoor.

Afwisseling en groei

We werken voor een heleboel verschillende klanten. We kennen onze klanten lang en goed. En elke klant heeft zijn eigen verhaal, ook financieel. Je werk is dus afwisselend. En je leert elke dag weer bij. Wil je je graag blijven ontwikkelen? Daar bieden we je alle kansen voor!

Samen kansen benutten

Je loopt makkelijk binnen bij je collega’s, de deuren staan altijd open. Iedereen heeft zijn eigen expertise en we helpen elkaar graag. Om samen kansen te zien en te benutten. Voor ons, voor onze klanten en voor jou.

Een goed balans tussen werk, studie en privé

Dat je het naar je zin hebt en werk doet wat bij je past is belangrijk. Net zo belangrijk vinden we dat er een goede balans is tussen werk, studie en privé. Je kunt daarom bijvoorbeeld ook in deeltijd werken en deels thuiswerken. En natuurlijk mag je uitgaan van prima arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren of eerst een gesprek

We maken graag kennis met jou! We hebben regelmatig nieuwe vacatures. Je kunt direct solliciteren. Maar je kunt ook vrijblijvend een gesprek inplannen. We leren graag nieuwe mensen kennen om te kijken of we goed bij elkaar passen. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, wensen en opleiding. En van ons krijg je naast een goed verhaal, ook nog een drankje en koekje naar keuze erbij.
Plan meteen een gesprek in!

Vacatures