Beginpunt van verbetering

Jaarcijfers samenstellen

Jaarcijfers en jaarrekeningen geven u als ondernemer veel inzicht in de mogelijkheden voor uw bedrijf. Met de jaarrapportages van Van der Veen & Kromhout kunt u als ondernemer kansen zien én kansen benutten. Ze zijn weliswaar het sluitstuk van het boekjaar, maar de jaarcijfers leveren u veel meer op dan alleen voldoen aan de eisen van de wet.

In gesprek over uw jaarcijfers

De jaarrekening is een belangrijke bron van informatie voor uw onderneming. Ze vormen het beginpunt van veranderingen en verbeteringen in uw bedrijf. Nadat we uw jaarcijfers samenstellen, gaan we aan de hand van die jaarcijfers in gesprek over hoe u uw zaken nog beter, efficiënter of slimmer kunt aanpakken.

Jaarrekening als beginpunt van verbetering

Zo nemen we uw vermogenspositie onder de loep. Het kan verstandig zijn om de structuur van uw onderneming aan te passen. Bijvoorbeeld van een eenmanszaak naar een b.v.. De jaarrekening brengt ook goed in beeld waar u kunt besparen en welke financieringsmogelijkheden er zijn. En we gaan na of en hoe we de belastingdruk voor uw onderneming beter kunnen verdelen. Zo vormen de jaarcijfers het beginpunt van verbetering.

Korte lijnen

Bij Van der Veen & Kromhout vinden we het belangrijk dat de lijnen kort zijn. We investeren in een langdurige relatie met onze klanten. Daardoor kennen we hen goed en weten we precies wat er speelt. U kunt dus rekenen op goede en gedegen jaarrekeningen en jaarcijfers. En op advies dat goed aansluit bij uw wensen en uw onderneming.  Omdat we alle disciplines in huis hebben, kunnen we u bij elk financieel vraagstuk binnen uw bedrijf met raad en daad bijstaan. Eerlijk en concreet.

Jaarcijfers van Van der Veen & Kromhout

  • Samenstellen van jaarrekeningen en jaarcijfers
  • Inrichten van uw administratie met Boekhout van Kromhout
  • Een aanspreekpunt voor al uw financiële vragen
Durk-Jan Zantema - Accountant - Vennoot
Durk-Jan Zantema
Accountant - Vennoot

Meer weten over het samenstellen van jaarcijfers? Neem contact op met Durk-Jan

Wilt u weten hoe wij u helpen met het samenstellen van uw jaarcijfers? En hoe we daar meer voor uw onderneming uit halen? Durk-Jan kan u er alles over vertellen. Bel of mail Durk-Jan.

Contact