Wat is uw onderneming u waard?

Bedrijfswaardering en overnames

Bedrijfswaardering geeft u helder inzicht in wat uw bedrijf waard is. Het brengt de corporate finance objectief in beeld. Dat is goed om te weten als er bijvoorbeeld iets verandert in uw bedrijf of uw persoonlijke situatie. Van der Veen & Kromhout begeleidt u ook bij een bedrijfsovername, zodat alles goed geregeld is.

Bedrijfswaardering als de situatie verandert

Bent u van plan om uw bedrijf te verkopen of een ander bedrijf aan te kopen, dan is bedrijfswaardering een essentiële stap. Dat geldt eveneens bij bedrijfsopvolging, in- en uitkoop van aandeelhouders of werknemersparticipatie. Of als u uw bedrijf fiscaal gaat herstructureren. Gaat u scheiden of heeft u een zakelijk conflict, dan is waardebepaling van uw bedrijf ook nodig. En als uw pensionering in zicht komt, is het goed om te weten hoe de waarde van uw bedrijf zich ontwikkelt.

Speciaal opgeleide waarderingsexperts

Bedrijfswaardering is een vak apart en kunt u het beste overlaten aan de waarderingsexperts van Van der Veen & Kromhout. Onze Register Valuators (RV) zijn speciaal opgeleid om een bedrijf objectief te waarderen met een waarderingsmethode die het beste past in uw situatie. We kunnen u onpartijdig en met kennis van zaken inzicht geven corporate finance van een onderneming. Vooral als de belangen groot zijn en het om aanzienlijke bedragen gaat, is dat erg belangrijk.

Begeleiding bij bedrijfsovernames

We geven advies en begeleiden u bij bedrijfsovernames tijdens het hele aan- en verkoopproces, zodat alles goed wordt geregeld. We denken met u mee over investeringen als u een bedrijf aankoopt. En samen met een team van pensioendeskundigen, accountants en fiscaal juristen van Van der Veen & Kromhout, voeren onze Register Valuators boekenonderzoeken uit, de zogenaamde due diligence onderzoeken. Gaat u uw bedrijf verkopen, dan zorgen we er samen met u voor dat u onderneming verkoopklaar wordt gemaakt. Bij ons krijgt u veel deskundigheid, een rechtdoorzee-aanpak en nuchtere kijk op zaken. 

Bedrijfswaardering en overname van Van der Veen & Kromhout

  • Waardering van bedrijven en bedrijfsonderdelen
  • Begeleiden bij aan- en verkoop van bedrijven
  • Investeringscalculaties en -beslissingen
  • Due diligence onderzoek
  • Bedrijven verkoopklaar maken
Jozef Noordhuis - Accountant - Vennoot
Jozef Noordhuis
Accountant - Vennoot

Wilt u weten wat uw bedrijf waard is? Neem contact op met Jozef

Jozef Noordhuis kan u meer vertellen over hoe onze waarderingsexperts een onderneming op waarde weten te schatten. En hoe we u helpen bij een bedrijfsovername. Bel of mail Jozef!

Contact