1
Henk Mulder, MTS Mulder Nieuwehorne

Accountantscontrole

Een betere grip op uw bedrijf

Is uw onderneming verplicht de boeken te laten controleren door een accountant? Dan bent u bij de externe accountants van Van der Veen & Kromhout aan het juiste adres. Wij zijn gedreven om bij de verplichte controle meerwaarde te leveren. In het kader van de controle brengen we uw bedrijfsprocessen grondig in kaart en gaan daarover met u in gesprek. Onze focus daarbij is het realiseren van maximale beheersing van de processen, waarbij het wel praktisch werkbaar blijft. Ook denken we kritisch met u mee als het gaat om de interne informatievoorziening. Automatisering maakt daar een essentieel onderdeel van uit.

Het is niet ons doel om fouten te constateren, maar om oplossingen te vinden
De externe accountant zorgt voor een betere grip op uw bedrijf. Hoe? Door zeer nieuwsgierig te zijn, kritische vragen te stellen, diep de boeken in te duiken en de organisatie goed te analyseren. Dit stelt u in staat uw rendement te verbeteren.

De menselijke maat
Bij het uitvoeren van de accountantscontrole kiezen de externe accountants van Van der Veen & Kromhout bewust voor de menselijke maat. Want met een betrokken werkwijze en open communicatie tijdens het controleproces komen de broodnodige informatie en oplossingen het best boven tafel.

Wytze Tjepkema heeft bewust gekozen voor Van der Veen & Kromhout. “Omdat ze op een prettige manier opbouwend kritisch zijn.”

 

Accountantscontrole door Van der Veen & Kromhout

  • Advies over mogelijkheden voor rendementsverbetering
  • Advies over uw managementrapportages en cashmanagement
  • Advies over betere beheersing van uw bedrijfsrisico's en -processen
  • Benchmarking met uw branche
  • Gedegen analyse van uw cijfers
  • Controleverklaringen

 

Ook ontwikkelingen in uw bedrijfsvoering door een externe accountant laten duiden?

Neem dan contact op met Berend Snijder of bel met een van onze onderstaande vestigingen.

Berend Snijder

 

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.