Accountant Drachten

Zoekt u een betrouwbare partij die de boekhoudkundige en fiscale zaken voor uw bedrijf op zich neemt of een partner die u op administratief en juridisch vlak deskundig advies kan geven? Maak dan kennis met Van der Veen & Kromhout die graag als accountant in Drachten voor u aan de slag gaat. Op maximaal een half uur rijden van uw bedrijf vindt u onze kantoren in Joure en Gorredijk. En wij nemen graag de tijd om uw kant op te komen en uw wensen door te spreken.

Accountants met passie voor hun vak

Ons team bestaat uit 125 medewerkers die zich iedere dag met passie inzetten om hun klanten te ondersteunen in hun vraagstukken. We voelen ons zeer betrokken bij onze klanten. Dit in combinatie met meer dan 45 jaar aan ervaring kunt u van ons verwachten dat we als accountant in Drachten een zeer vakkundige werkwijze volgen. Ingewikkelde onderwerpen vertalen we voor u naar duidelijke taal en onze scherpe analyses houden u altijd op hoogte van de actuele situatie.

Betrokkenheid bij uw fiscale zaken

Bent u op zoek naar een accountant in Drachten waarvan de kwaliteit van leveren en de mate van betrokkenheid hoog zijn? In dat geval sluit uw vraag naadloos aan op wat wij kunnen bieden. We vinden het belangrijk betrokken te zijn bij wat er op fiscaal gebied bij u op het bedrijf gebeurt, zodat we samen de juiste stappen kunnen ondernemen.

We voelen ons niet alleen betrokken bij het welzijn van onze klanten. Naast onze functie als accountant in Drachten zijn we ook betrokken als sponsors van diverse plaatselijke verenigingen, waaronder de Badminton Club Drachten en voetbalvereniging Drachtster Boys. We vinden het immers belangrijk onze verbondenheid met de Friese gemeenschap te onderhouden die we op deze manier goed kunnen vormgeven.

Onze diensten voor uw bedrijf

Alles wat binnen uw bedrijf moet gebeuren op het gebied van administratie, belastingzaken of boekhouding, kunt u aan ons overdragen. We zijn als accountant in Drachten breed inzetbaar en hebben de juiste kennis in huis om u optimaal van dienst te zijn. Daarbij kunt u denken aan deskundig advies over uw IT-omgeving, een grondige controle van uw jaarrekening of helder overzicht van uw jaarcijfers. Wat uw wens op het gebied van financiële kwesties ook is, ons vakkundig en enthousiast team staat voor u klaar.

accountant heerenveen

 

De accountant in Drachten, dat is Van der Veen & Kromhout

Een accountant in Drachten die u bij kan staan in de administratieve en boekhoudkundige zaken van uw bedrijf? Neem daarvoor vrijblijvend contact op met de specialisten van Van der Veen & Kromhout. Zij staan klaar voor het verstrekken van heldere informatie over de huidige stand van zaken om u vervolgens te ondersteunen met advies over de te nemen stappen. Dit alles vanuit een Friese en nuchtere aanpak en altijd met een hoge mate van betrokkenheid. Meer weten? We zijn slechts een telefoontje van u verwijderd en gaan graag met u om tafel.

Neem contact op

accountant heerenveen

Joure

Marconiweg 2
Postbus 211
8500 AE Joure
0513 480 480

accountant heerenveen

Gorredijk

Tolhûsleane 2
Postbus 55
8400 AB Gorredijk
0513 468 468
Brancheorganisaties