Op koers in onzekere tijden

Agrarisch bedrijfsadvies

Het team van agrarisch bedrijfsadvies van Van der Veen & Kromhout staat boeren met advies en ondersteuning ter zijde. Als boer krijgt u steeds meer te maken met veranderende wet- en regelgeving. Regelmatig komen er nieuwe regels bij of wordt wetgeving weer aangepast.

Bedrijfseconomisch en fiscaal advies

Dankzij agrarisch bedrijfsadvies kunt als boer doen waar u goed in bent: uw boerenbedrijf runnen. We helpen u een weg te vinden in de wet- en regelgeving waar u als agrariër mee te maken heeft. We zorgen ervoor dat uw administratie op rolletjes loopt, ook als het om zaken als de mestboekhouding of subsidieaanvragen gaat. Samen met u werken we aan concrete bedrijfsplannen met een meerjarenbegroting. Onze bedrijfseconomische rapportages geven inzicht in hoe uw bedrijf draait. En in hoe u het doet in vergelijking met andere agrariërs. Uiteraard adviseren we u ook op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied.

Opvolging, bedrijfsovername of beëindiging van een boerenbedrijf

We geven advies bij veranderingen in uw bedrijf. U neemt misschien een ander boerenbedrijf over, uw kinderen volgen u op of u kiest ervoor om te stoppen. We zorgen ervoor dat alles van begin tot eind naar ieders tevredenheid wordt geregeld bij een bedrijfsovername of opvolging. Zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

We weten wat voor boeren belangrijk is

Samen maken we plannen voor uw boerenbedrijf en uw persoonlijke situatie. Het is heel handig dat veel van onze adviseurs een agrarische achtergrond hebben. Ze weten dus precies wat er speelt en wat voor u als boer belangrijk is. We kennen uw wensen en behoeften en komen met praktische en concrete oplossingen. Geen uitgebreide rapporten dus, maar advies dat u verder helpt. We zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en veranderingen. En hebben altijd zicht op kansen of risico’s voor uw bedrijf. Zo blijven we uw zorgen voor.

Agrarisch bedrijfsadvies van Van der Veen & Kromhout

  • Advies over regelgeving en subsidies
  • Advies over en begeleiden van agrarische bedrijfsovernames, -opvolging en -beëindiging
  • Opstellen van bedrijfsplannen met meerjarenbegroting
  • Bedrijfseconomische rapportages en bedrijfsvergelijking
  • Ondersteunen en uitvoeren van de boekhouding
  • Ondersteunen en opstellen van de gecombineerde jaaropgave
Arend Hoekstra - Agrarisch adviseur
Arend Hoekstra
Agrarisch adviseur

Met ons op koers blijven in onzekere tijden?

Arend Hoekstra geeft u graag meer informatie over wat agrarisch bedrijfsadvies van Van der Veen & Kromhout voor uw boerenbedrijf kan betekenen. Bel of mail Arend!

Contact