Vakkundig fiscaal fundament

Belastingadvies

Met een goed en gedegen belastingadvies komt u altijd verder. Maar de fiscale wet- en regelgeving is voor de meeste ondernemers geen dagelijkse kost. Slim dus om uw belastingzaken over te laten aan de expertise van de belastingadviseurs van Van der Veen & Kromhout. Ze houden uw fiscale positie goed in de gaten, om kansen op het gebied van belastingen te zien én te benutten voor uw bedrijf.

Fiscaal advies en ondersteuning

We staan u bij met fiscaal advies en begeleiding bij veranderingen, zowel in uw onderneming als in uw privésituatie. Zo hebben bijvoorbeeld een bedrijfsopvolging of herstructurering, maar ook een echtscheiding of nalatenschap fiscale consequenties. Wij overzien de gevolgen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes voor u wordt geregeld. We maken financiële en fiscale planningen. U kunt ons ook inschakelen voor onderhandelingen met de belastingdienst om het voor u zo goed mogelijk te regelen. Als het nodig is vertegenwoordigen onze fiscaal juristen u in een fiscale beroepsprocedure bij de rechter. En uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de belastingaangiften.

Helder belastingadvies

De fiscaal adviseurs van Van der Veen & Kromhout geven belastingadviezen in begrijpelijke taal. We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten, zodat we ondernemers zo goed mogelijk belastingadvies kunnen geven. Doordat we u en uw financiële situatie door en door kennen, kunnen we u goed adviseren over wat voor u fiscaal en financieel gezien het beste is. Respect, vertrouwen en betrokkenheid zijn belangrijke waarden voor de belastingadviseurs van Van der Veen & Kromhout. Verwacht geen grote rapporten, maar wel een betrouwbaar en concreet belastingadvies in klare taal. Waar u goed mee verder kunt, privé of in uw onderneming.

Belastingadvies van Van der Veen & Kromhout

  • Belastingaangiften – BTW, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, schenkbelasting en erfbelasting
  • Financiële en fiscale planningen
  • Fiscaal advies en begeleiding bij veranderingen in uw onderneming: successieplanning, bedrijfsopvolging, herstructureringen en contractenrecht
  • Advies en uitvoeren van onderhandelingen met belastingdienst of fiscale procedures
  • Fiscaal advies en begeleiding bij o.a. echtscheidingen, nalatenschap en pensioenen
Jules Wilming - Senior Belastingadviseur
Jules Wilming
Senior Belastingadviseur

Wilt u weten hoe wij u helpen met ons belastingadvies? Neem contact op met Jules

Jules Wilming vertelt u graag wat onze fiscale experts voor u kunnen betekenen. Zodat u verder kunt bouwen op een vakkundig en stevig fiscaal fundament van uw onderneming.

Contact