Slim online boekhoudprogramma

Boekhout van Kromhout

Wilt u het liefst zelf de boekhouding grotendeels doen met een online boekhoudprogramma of laat u uw financiële administratie liever over aan Van der Veen & Kromhout? Met de online boekhouding van Boekhout van Kromhout kan het allebei! Zodat u kansen ziet én kunt benutten. U heeft namelijk altijd en overal nauwkeurig inzicht in de financiën en prestaties van uw bedrijf.

Altijd en overal inzicht in uw boekhouding

Met Boekhout van Kromhout stroomlijnt u uw financiële processen. Als het nu gaat om debiteuren- en crediteurenadministratie, managementrapportages of jaarverslaglegging. Het online boekhoudprogramma is efficiënt en gebruiksvriendelijk. En het advies van uw accountant van Van der Veen & Kromhout is altijd binnen handbereik. We denken met u mee hoe uw boekhouding het beste kunt inrichten, passend bij uw onderneming. We laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. En met Boekhout van Kromhout heeft u altijd en overal inzicht in hoe uw bedrijf ervoor staat, dankzij de financiële rapportages.

Eenvoudig te koppelen

Onze boekhoudsoftware is eenvoudig te koppelen met andere softwarepakketten die u gebruikt. Of het nu om Nmbrs gaat, uw online salarisadministratie van HR++ of software specifiek voor uw branche. Uiteraard is de koppeling met uw bank ook zo gemaakt.

U kiest hoe u de boekhouding wilt doen

We kunnen de boekhouding voor u doen, we kunnen het samen doen of u doet helemaal zelf uw boekhouding in ons online boekhoudprogramma. Het kan allemaal, aan u de keuze. Uiteraard helpen we u goed op weg als u zelf (deels) uw boekhouding wilt doen. Zodat Boekhout van Kromhout voor u geen geheimen meer kent.

Betrouwbaar en praktisch

Een financiële administratie die op orde is, geeft rust en overzicht. Met Boekhout van Kromhout bent u verzekerd van een betrouwbaar online boekhoudprogramma en een gedegen én praktische aanpak van Van der Veen & Kromhout.

Boekhout van Kromhout bestaat uit:

  • Basecone: voor scannen en herkennen van inkoopfacturen en bonnetjes, ook met uw telefoon
  • Twinfield: voor uw online boekhouding
  • Speedbooks: voor rapportages, inzicht in trends en ontwikkelingen

Het online boekhoudprogramma is eenvoudig te koppelen met:

  • Nmbrs: uw online loonadministratie van HR++
  • Uw bank
  • Andere (branche)software
Pier Piersma - Relatiebeheerder
Pier Piersma
Relatiebeheerder

Uw boekhouding zo makkelijk mogelijk? Neem contact op met Pier

Pier Piersma vertelt u graag meer over ons online boekhoudprogramma Boekhout van Kromhout. Zodat u altijd en overal inzicht hebt in de financiën en prestaties van uw bedrijf. Bel of mail Pier!

Contact