Accountant Leeuwarden

Bent u op zoek naar een partij die u de administratieve en fiscale werkzaamheden uit handen kan nemen en u op het gebied van onder andere belasting-, juridische en financiële zaken kan ondersteunen? Voor een accountant in Leeuwarden bent u bij Van der Veen & Kromhout aan het juiste adres. Onze vestigingen in Joure en Gorredijk bevinden zich op slechts een half uur rijden en we nemen graag de tijd om u te bezoeken. Ontdek wat we met onze kennis en kunde, korte lijnen, een hoge mate van betrokkenheid en Friese nuchterheid voor u kunnen betekenen.

Een ervaren team van specialisten

Bij Van der Veen & Kromhout werken we met een team van 125 enthousiaste collega’s die zich nauw betrokken voelen bij onze klanten. Met meer dan 45 jaar ervaring en een professioneel kritische houding pakken we ieder vraagstuk nauwkeurig aan. Goede normen en waarden en de focus op hoge kwaliteit liggen hieraan ten grondslag. Schakelt u ons in als accountant in Leeuwarden, dan kunt u rekenen op een aangename dienstverlening waarin we met duidelijke taal en scherpe analyses u op de hoogte houden van de stand van zaken.

Accountants met een betrokken hart

Worden wij uw accountant in Leeuwarden, dan kunt u erop rekenen dat we u vanuit onze vakmanschap optimaal bijstaan. We kijken met u mee naar uw doelen en plannen om samen met u te bepalen hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Daar waar wij kansen zien, benutten we die voor de volle 100%. De betrokkenheid die we als accountantskantoor uitstralen, is niet alleen terug te zien in de samenwerking met onze klanten, we hechten ook waarde aan binding met de Friese gemeenschap. Zo zijn we onder andere trotse sponsor van de Leeuwarder golfclub De Groene Ster waarmee we het belang van de menselijke maat benadrukken.

Onze fiscale diensten en service

Voor de jaarlijkse belastingaangifte, de boekhouding en administratieve zaken van uw bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Maar we doen veel meer dan dat. Als accountant Leeuwarden zijn wij gespecialiseerd in alles op het gebied van accountancy en fiscale service. We geven advies op het gebied van onder andere uw IT-omgeving en helpen u bij het controleren van uw jaarrekening of het samenstellen van de jaarcijfers. Wilt u de balans opmaken om te ontdekken welke kansen er voor uw bedrijf liggen, dat kan met een APK van Kromhout.

Accountant Leeuwarden

 

Van der Veen & Kromhout, uw accountant in Leeuwarden

Zoekt u een ervaren accountant in Leeuwarden en omgeving die uw bedrijf vanuit een nauwkeurige en heldere aanpak kan ondersteunen? Bij Van der Veen & Kromhout staan we met enthousiasme klaar om u van dienst te zijn. Met een gezonde dosis Friese nuchterheid en duidelijke taal zorgen wij ervoor dat u de kansen kunt benutten die wij voor u zien. Vanuit Joure of Gorredijk komen we graag naar uw kantoor, zodat we samen kunnen sparren over de mogelijkheden. Heeft u hier vragen over? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Accountant Leeuwarden

Joure

Marconiweg 2
Postbus 211
8500 AE Joure
0513 480 480

Accountant Leeuwarden

Gorredijk

Tolhûsleane 2
Postbus 55
8400 AB Gorredijk
0513 468 468
Brancheorganisaties