Events

Out of Office

Gaat u mee Out of Office?

Jaarlijks organiseren wij meerdere evenementen waarbij inspireren, verbinding, blije gezichten en blijvende herinneringen centraal staan.

We nodigen onze klanten uit om uit hun kantoor te komen en zich te laten bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen op verschillende vakgebieden.

Events

Events binnenkort

Houdt onze pagina in de gaten voor de laatste updates omtrent onze Out of Office events.

Ook een event bijwonen?

De events zijn op basis van persoonlijk uitnodigingen. Bent u nog geen klant van ons en wilt u wel graag een event bijwonen? Neem contact op met Miriam Sikkema en wie weet bent u bij het volgende Out of Office event!

Contact

Events die zijn geweest
 • Aanmelden
 • Aanmelden 50 jaar klantenavond
 • Aanmelden 50 jaar
 • MKB academie
  Op 6 april vond bij Van der Veen & Kromhout een MKB academie plaats. Tijdens deze bijeenkomst werden vraagstukken beantwoord op het snijvlak tussen business en IT.  In die hoedanigheid vertelde gastspreker Jeroen Kuper (specialist op het gebied van advisering rondom het thema Cyberrisco’s) de gevaren van cyberrisco’s. Ook werd tijdens deze bijeenkomst toegelicht op welke wijze cyberrisico’s zoveel mogelijk beperkt kunnen worden. Benieuwd hoe deze avond eruit zag. Bekijk hieronder de aftermovie.
 • Aanmelden MKB academie
  Tijdens deze bijeenkomst praat Bart Beima van AI Hub u bij over het thema AI
 • Balansdag
  Op 22 september organiseerde Van der Veen & Kromhout de Balansdag 2023. Het was een dag voor administrateurs en controllers, waarin een gebalanceerd programma werd aangeboden tussen kennisverdieping en ontspanning. Tijdens deze dag was er ruimte om samen met vakgenoten kennis en ervaring te delen.
 • Lunchbijeenkomst
  Op 25, 26 en 27 september vond bij Van der Veen & Kromhout de HR++ lunchbijeenkomst 2023 plaats. Tijdens dit event werd er onder andere een presentatie gegeven over de actuele ontwikkelingen op personeel- en salarisgebied, afsluitend met een heerlijke, geheel verzorgde lunch.