De brug tussen ondernemers en IT

IT-advies

Heeft u als ondernemer uw IT goed op orde en is alles goed beveiligd? Met IT-advies van Van der Veen & Kromhout is het antwoord op die vraag een volmondig ‘ja’. En dat scheelt u tijd en geld. Zaak dus om daar werk van te maken!

Verbetering in uw IT-omgeving

De IT-adviseurs van Van der Veen & Kromhout helpen u om de IT binnen uw onderneming te optimaliseren. We lichten uw IT-omgeving door en adviseren u over hoe u uw IT-infrastructuur kunt verbeteren. Veel ondernemingen kiezen er bijvoorbeeld voor om van eigen servers over te gaan naar werken in de cloud. We kunnen u ook adviseren bij het vervangen van hardware of software. En we denken graag mee welke online (financiële) pakketten het beste bij uw onderneming passen. Zo slaan wij de brug tussen u als ondernemer en IT-leveranciers. En kunt u ervan op aan dat u op IT-gebied de zaken goed op orde heeft.

Hoe goed is uw IT-omgeving beveiligd?

De aandacht voor cybersecurity groeit met de dag. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Steeds vaker zijn ondernemingen het slachtoffer van hackers of cyberaanvallen. En dat geldt voor grote én kleine ondernemingen. Heeft u uw IT-omgeving niet goed beveiligd, dan loopt u als ondernemer grote risico’s. De continuïteit van uw organisatie komt in gevaar en het kan veel geld kosten als hackers de bedrijfsgegevens hebben versleuteld..

Met onze beveiligingsscans brengen we aandachtspunten en risico’s in kaart en kijken we hoe eenvoudig anderen bij uw gegevens kunnen. De IT-specialisten van Van der Veen en Kromhout adviseren u hoe u uw IT-omgeving van beter hang- en sluitwerk kunt voorzien. Niet met vuistdikke rapporten, maar met concrete adviezen die bij uw onderneming passen en waarmee u snel aan de slag kunt.

IT-advies van Van der Veen & Kromhout

  • Beveiligingsscans
  • Optimalisatie van IT-omgeving
  • Integrated audit: we lichten uw bedrijf door op financieel en IT-gebied

 

Rolf Rudolphy - Senior Accountant
Rolf Rudolphy
Senior Accountant

Meer weten over hoe u uw IT-omgeving slim en veilig inricht? Neem contact op met Rolf

Onze IT-specialist Rolf Rudolphy legt u graag uit hoe u de IT-omgeving van uw bedrijf kunt optimaliseren. Zodat u met een gerust hart kunt ondernemen. Bel of mail Rolf.

Contact