Salarisadministratie

Met HR++ Salarisadministratie kunt u rekenen op een efficiënte salarisverwerking met onze moderne salarissoftware. Hoe we u helpen en hoeveel u zelf doet: dat is aan u. We kiezen hoe dan ook voor een persoonlijke en betrokken aanpak met een vaste contactpersoon. We weten daardoor goed wat voor u belangrijk is en hoe we u het beste kunnen helpen.  Ons zeer ervaren team van salarisadministrateurs staat elke dag voor u klaar. Vertrouwd, proactief en flexibel. Zo weten u én uw werknemers zeker dat uw salarisadministratie op rolletjes loopt.

Gebruiksvriendelijk en modern salarispakket

HR++ werkt voor de loonadministratie met salarispakket Nmbrs. Dat is gebruiksvriendelijke en vooruitstrevende salarissoftware waarmee u altijd en overal toegang heeft tot uw salarisgegevens. En u eenvoudig met uw werknemers communiceert over verlofuren, onkostendeclaraties en hun digitale loonstrookje. Vanuit Nmbrs regelt u alles op het gebied van lonen. Van aangiften voor loonheffingen en pensioenen, tot aan digitale jaaropgaven en personeelsdossiers. Wij blijven ons ontwikkelen en vernieuwen. Denk bijvoorbeeld aan digitaal tekenen van documenten, geautomatiseerde HR-processen met workflows en een verlofmodule. Met HR++ en Nmbrs bent u klaar voor de toekomst.

De drie pakketten van HR++ Salarisadministratie

Kiest u voor HR++ Salarisadministratie, dan kunt u uit drie verschillende pakketten kiezen. Met HR++ Compleet nemen wij u de hele salarisverwerking uit handen. Het enige wat u zelf nog moet doen, is de salarissen op tijd betalen. Kiest u voor HR++ Samen dan verdelen we het werk: u voert zelf de periodieke mutaties in en wij doen de controle en verdere salarisverwerking. En HR++ Zelf zegt het al: u doet zelf de salarisverwerking en personeelsadministratie. Waar u ook voor kiest, wij helpen u Nmbrs in te richten. Optimaal voor u, uw onderneming én uw werknemers.

 

De plussen van HR++ Salarisadministratie

  • Snel, professioneel, betrokken en flexibel
  • Persoonlijke aanpak met één vast aanspreekpunt
  • Gebruiksvriendelijk en modern salarispakket Nmbrs
  • 24/7 via Nmbrs toegang tot salarisgegevens
  • Online communicatie met medewerkers over verlofuren, onkostendeclaraties en een digitale loonstrook

We ondersteunen u op het gebied van HRM en personeelsadvies. Denk aan arbeidsvoorwaarden, verzuim, fiscale zaken, arbeidsrecht en ontslag. Dankzij onze AFM-vergunning kunnen we u ook goed adviseren over pensioenen. Bijvoorbeeld over de gevolgen van het nieuwe Pensioenakkoord voor u en uw werknemers.

Met HR++ zetten we graag een stap extra als het om personeelsadvies en uw salarisadministratie gaat. Ons team van personeelsadviseurs en salarisadministrateurs staat namelijk elke dag voor u klaar om kansen te zien en te benutten.

Bas Reitsma - Loonadviseur
Bas Reitsma
Loonadviseur

Meer weten over HR++ Salarisadministratie

Bas Reitsma laat u graag zien hoe wij met het salarispakket Nmbrs de oplossing bieden voor uw salarisadministratie.

Contact