Vestiging: Gorredijk

Teamleider HR++ / HR-adviseur

Eert Hans de Vries

Bij Van der Veen & Kromhout ben ik werkzaam als Teamleider van onze HR++ afdeling. Onze afdeling bestaat uit 10 salarisadministrateurs en HR-adviseurs. Daarnaast treed ik op als HR-adviseur richting onze klanten. Hierbij adviseer ik werkgevers op het brede vlak van HR en ben ik medeverantwoordelijk voor het maandelijks foutloos en tijdig overmaken van enkele duizenden salarissen voor honderden klanten.

Deskundig advies op het gebied van arbeidsvoorwaarden

Als HR-adviseur geef ik advies inzake pensioen, arbeidsovereenkomsten, sociale zekerheid, arbeidsvoorwaarden, CAO vraagstukken, verzuim, enzovoort. Hierbij hecht ik veel waarde aan het zo begrijpelijk mogelijk uitleggen van deze lastige materie aan onze klanten.

Ik vind het tevens belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in mijn vakgebied. Deze ontwikkelingen vertaal ik vervolgens in concrete aanbevelingen voor onze klanten, zodat zij hier ook profijt van hebben.

Schroom dan ook niet om contact met mij op te nemen via onderstaande contactgegevens indien u vragen heeft op het gebied van personeel, salarisverwerking en arbeidsvoorwaarden!

Opleiding

  • WFT Pensioen & WFT Inkomen, NIBE-SVV, Hilversum;
  • Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL), LOI, Leiderdorp;
  • Master of Arts in Pensions and Life Assurance (MPLA), Oysterwyck Hogeschool, Tilburg;
  • Master of Science Business Administration (MBA), Vrije Universiteit, Amsterdam.

Contactgegevens

Bekijk ons hele team