Personeelsadvies

Met HR++ Personeelsadvies zorgen we ervoor dat uw personeelszaken goed en op tijd geregeld zijn. Zo kunt u bij onze personeelsadviseurs terecht met al uw werkgeversvragen over personeelsbeleid, verzuimbeleid en arbeidsvoorwaarden. Bij HR-vraagstukken rondom verlaging van loonkosten, subsidies en fiscale regelingen staan we u met raad en daad terzijde. Neemt u nieuw personeel aan, dan denken we mee over beloningen en de arbeidsovereenkomsten. We zijn uw betrouwbare partner bij een arbeidsconflict, ontslag of reorganisatie.

Deskundig, persoonlijk en op maat

Bij HR++ heeft u één vaste contactpersoon. Dat is wel zo makkelijk. Dankzij die persoonlijke aanpak, weten we goed welke vraagstukken rondom personeelsbeleid bij u spelen. We geven advies op maat, passend bij u, uw onderneming én u werknemers. U haalt met HR++ deskundigheid, ervaring en actuele kennis in huis, bijvoorbeeld als het om arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht gaat.

Het Pensioenakkoord: wat betekent het voor u en uw werknemers?

Dankzij onze AFM-vergunning, kunnen en mogen we u ook bijstaan met pensioenadvies. En dat is handig, nu het nieuwe Pensioenakkoord naar verwachting vanaf 1 juli 2023 geldt. Er verandert veel voor u en uw werknemers. Wat de nieuwe pensioenwet inhoudt en wat dat voor u betekent, daar kunnen we u meer over vertellen. We helpen u om alles goed te regelen voor de Wet Toekomst Pensioen (Wtp). En informeren uw werknemers over de gevolgen van deze pensioenregels voor hen.

De plussen van HR++ Personeelsadvies

  • Advies over wet- en regelgeving arbeidsrecht, loonbelasting en sociaal verzekeringsrecht
  • Kennis van fiscale zaken, subsidieregelingen en loonkosten
  • Advies over beloning en arbeidsovereenkomsten bij nieuw personeel
  • Begeleiding bij arbeidsconflicten, ontslag en reorganisatie
  • Pensioenadvies en pensioencommunicatie voor u en uw werknemers

We helpen u graag met uw salarisadministratie. Hoe wij u helpen en hoeveel werk wij uit handen nemen dat is aan u: wij kunnen de complete loonadministratie voor u verzorgen, wij kunnen dat samen met u doen of wij zorgen dat u met de nieuwste salarissoftware zelf aan de slag kunt.

Met HR++ zetten we graag een stap extra als het om personeelsadvies en uw salarisadministratie gaat. Ons team van personeelsadviseurs en salarisadministrateurs staat namelijk elke dag voor u klaar om kansen te zien en te benutten.

Bas Reitsma - Loonadviseur
Bas Reitsma
Loonadviseur

Meer weten over HR++?

Bas Reitsma vertelt u graag hoe wij u kunnen helpen met vraagstukken rondom personeelsbeleid en HR.

Contact