Belastingadviseur Friesland, uw vakkundige fiscaal partner

Zoekt u een professioneel belastingadviseur in Friesland? Kom in contact met het team van Van der Veen & Kromhout. Als toegewijde belastingadviseur staan we klaar om particulieren en ondernemers te ondersteunen bij hun fiscale zaken. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen voor een afspraak. Komt het u beter uit dat we u bezoeken, dat is dat voor ons geen enkel probleem. 

Fiscaal advies en ondersteuning in Friesland

Onze belastingadviseurs in Friesland brengen u verder met deskundig belastingadvies. Wij geven advies aan zowel ondernemers als particulieren. Wij zijn altijd up-to-date; u kunt uw belastingzaken met een gerust hart aan ons overlaten.

Fiscale begeleiding bij veranderingen

Als ondernemer in Friesland helpen wij u bij fiscale veranderingen in uw bedrijf en privéleven. Van bedrijfsopvolging tot echtscheiding, onze belastingadviseurs zorgen ervoor dat de fiscale gevolgen tot ion detail zijn geregeld.

Onderhandelingen met de Belastingdienst

Onze belastingadviseurs in Friesland helpen u bij uw financiële planning en bij onderhandelingen met de Belastingdienst. Wij vertegenwoordigen u indien nodig in fiscale procedures en zorgen voor optimale belastingregelingen

Helder belastingadvies

Ontvang duidelijk belastingadvies van Van der Veen & Kromhout. Geen complexe rapporten, maar helder en concreet advies in begrijpelijke taal. Wij kennen uw situatie, zodat we advies op maat kunnen bieden.

Belastingadviseur Friesland van Van der Veen & Kromhout

  • Belastingaangiften: BTW, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, schenkbelasting, erfbelasting
  • Financiële en fiscale planningen
  • Begeleiding bij veranderingen in uw onderneming: successieplanning, bedrijfsopvolging, herstructureringen, contractenrecht
  • Onderhandelingen met de Belastingdienst en fiscale procedures
  • Advies bij echtscheiding, nalatenschap en pensioen
Neem contact op

Accountant Leeuwarden

Joure

Marconiweg 2
Postbus 211
8500 AE Joure
0513 480 480

Accountant Leeuwarden

Gorredijk

Tolhûsleane 2
Postbus 55
8400 AB Gorredijk
0513 468 468
Brancheorganisaties