Agrarisch adviseur

Kom erbij!
100% kans > op een rol als rots in de branding

Ben jij die agrarisch adviseur met boerenverstand?

De agrarische klanten van Van der Veen & Kromhout houden van onze noordelijke nuchterheid, vakkundigheid en betrokkenheid. Eigenschappen die we ook graag terugzien bij jou, als je kiest voor de functie van agrarisch adviseur. We zoeken iemand voor onze afdeling Agro bedrijfsadvies in Gorredijk voor 32-40 uur per week.

Jij

Onder boerenverstand verstaan we dat jij zelf een agrarische achtergrond hebt. Mestlucht vind je eigenlijk wel lekker! Voor onze agrarische klanten ben je een enthousiaste en ondernemende adviseur die het boerenbedrijf kent en snapt.

Meer lezen

Je papieren
Deze baan is een kans voor jou als je beschikt over een afgeronde opleiding hbo Bedrijfskunde en Agribusiness, Bedrijfseconomie (BE) of Accountancy (AC). Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het adviseren van agrarische ondernemers bij een accountantskantoor.
Het werk
Als agrarisch adviseur ben je het aanspreekpunt voor jouw klanten, begeleid je assistent-accountants, stel je bemestingsplannen op en vul je gecombineerde opgaven in. Daarnaast stel je begrotingen op en geef je advies aan eigen klanten, potentiële klanten en collega’s.

Wij

125 collega’s staan op jou te wachten. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en helpen elkaar graag. Werk is belangrijk, maar er is meer in het leven. Als je bij ons komt werken, zorgen we voor een gezonde balans tussen werk, studie en privé. Wij bieden je prima arbeidsvoorwaarden en volop kansen om je verder te ontwikkelen.

Meer lezen
Wat biedt Van der Veen & Kromhout?

  • Uitstekende salariëring, pensioenvoorziening en arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele werktijden en mogelijkheden tot deeltijdwerk en thuiswerk
  • Ruimte voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Veelzijdige klantenportefeuille
  • Laagdrempelige organisatiestructuur en goede sfeer

 

Plan jouw gesprek

Jij & wij?

Als jij denkt dat jij en wij bij elkaar passen, leren we je graag kennen. Stuur ons je gegevens en cv en dan prikken we meteen een datum voor een kennismaking.

Meer lezen

Je motivatie en uitgebreide cv kun je mailen naar personeelsfunctionaris Sandra Lettinga via [email protected]. Vermeld in het onderwerp ‘vacature agrarisch adviseur’.
Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Arend Hoekstra, teamleider Agro bedrijfsadvies, via 0513 – 468 468 of [email protected].

 

Vacatures