belast

Vacatures voor de functie van belastingadviseur

Waar veel particulieren en ondernemers de nodige kennis over belastingen missen, zijn er voor jou geen geheimen te bespeuren. Niet alleen beschik je over de juiste kennis, je hebt ook interesse in alles wat met belastingen en andere fiscale kwesties te maken heeft. In dat geval wijzen we je graag op onze openstaande vacatures voor de functie van belastingadviseur. Iets voor jou? Reageer dan door je sollicitatiebrief en cv naar ons te sturen.

Accountantskantoor Van der Veen & Kromhout 

Bij Van der Veen & Kromhout staat passie voor fiscale en belastingzaken voorop. We zijn een gedreven accountantskantoor dat zich al ruim 45 jaar inzet om ondernemers door heel Noord-Nederland te ondersteunen. We zijn betrokken bij onze klanten en gedreven in ons werk, waardoor we er alles aan doen de kansen die we zien optimaal te benutten. Een gezonde dosis Friese nuchterheid helpt ons iedere dag weer het onderste uit de kan te halen voor onze klanten.

Wie ben jij? 

Ben jij degene in je sociale omgeving die vragen krijgt over belastingzaken en het doen van de jaarlijkse aangifte? Kom je op jouw beurt vervolgens met deskundig advies en houd je ervan je kennis over fiscale zaken te delen? Wie weet is de functie van belastingadviseur iets voor jou. Past de functie bij je en heb je bovendien onderstaande opleidingen en cursussen succesvol afgerond? Dan moedigen we je van harte aan op onze vacature te reageren. 

  • WO Fiscaal recht of Fiscale economie 
  • NOB-opleiding 
  • Cursus op het gebied van communicatieve vaardigheden, commercie en cliëntadvisering

Het team van 125 collega’s 

Ga je als belastingadviseur aan de slag bij Van der Veen & Kromhout, dan word je onderdeel van een enthousiast team van 125 collega’s. Met onze disciplines en ervaringen zetten wij ons iedere dag in voor alles wat te maken heeft met belastingen, boekhouding en dergelijke fiscale kwesties. Een nauwe samenwerking en open communicatie liggen hieraan ten grondslag. We stellen ons open om van elkaar te leren en het beste in elkaar naar boven te halen, zodat we de kansen voor onze klanten optimaal benutten. Uiteraard ook met de nodige humor en gezelligheid die op de werkvloer niet kunnen ontbreken

Onze manier van werken 

Spreekt onze vacature voor de functie van belastingadviseur jou aan? Dat zal niet alleen te maken hebben met de inhoudelijke werkzaamheden die bij jou passen. Ook onze manier van werken maakt het aantrekkelijk om bij Van der Veen & Kromhout te werken. Voor ons is het belangrijk dat je betrokken en gedreven bent, maar ook dat je de vrijheid voelt om je ervaringen te delen en jezelf te ontwikkelen. We bieden graag de ruimte hiervoor, zodat je ter ondersteuning van onze klanten je capaciteiten volop kunt benutten.

De vacature voor de functie van belastingadviseur iets voor jou? 

Zie jij jezelf als belastingadviseur in het team van Van der Veen & Kromhout? Reageer dan vandaag nog op onze vacature voor de functie van belastingadviseur. We kijken uit naar je brief en cv die je hier kunt uploaden. Voor vragen over de functie of de procedure kun je telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.