Accountancy vacatures bij Van der Veen & Kromhout

Een baan in de accountancy waar jij jouw kwaliteiten optimaal kunt inzetten en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, binnen een enthousiast team en met een afwisselende invulling van de dag. Past dat bij jou? Reageer dan een van onze junior, medior en senior accountancy vacatures. We ontvangen graag je motivatiebrief en cv en kijken uit naar een verdere kennismaking.

Van der Veen & Kromhout en haar klanten 

Word je onderdeel van Van der Veen & Kromhout, dan maak je deel uit van een accountantskantoor dat zich vanuit een deskundige en betrokken aanpak inzet om klanten in heel Noord-Nederland fiscaal te ondersteunen. Met ruim 45 jaar aan ervaring en een gezonde dosis Friese nuchterheid kijken we hoe we de kansen voor onze klanten kunnen benutten. Omdat we met klanten uit allerlei branches werken, is iedere case anders. Dat maakt je werk in de accountancy erg afwisselend. Bovendien krijg je de kans een kijkje te nemen in de keuken van de klant en je te laten inspireren door de kansen die er liggen. 

Wie ben jij? 

Duik jij graag in de cijfers om met een analytische blik te kijken naar de stand van zaken? Beschik je over kennis op het gebied van belasting en accountancy die je graag deelt? En haal je energie uit het adviseren van klanten door de kansen die er liggen optimaal te benutten? Beschik je daarnaast over een van de volgende diploma’s, dan moedigen we je graag aan op een van onze accountancy vacatures te reageren. 

  • HBO of WO Accountancy (AC) 
  • HBO of WO Bedrijfseconomie (BE) 
  • HBO SPD Bedrijfsadministratie 
  • Praktijkopleiding AA of RA 
  • WO Fiscaal recht of Fiscale economie

Ons team 

Het team van Van der Veen & Kromhout telt 125 medewerkers die hun kennis en ervaring binnen diverse disciplines optimaal benutten. Met een deskundige blik en een betrokken houding zetten we ons in om onze klanten van dienst te zijn. Om dit goed te doen, werken we als collega’s nauw samen. Door open te communiceren en elkaar te ondersteunen, halen we het beste in elkaar naar boven. Dit alles in een aangename sfeer waar de focus ligt op het serieuze werk, maar waar ook zeker ruimte is om jezelf te laten zien en om je te ontwikkelen.

Waarom werken bij Van der Veen & Kromhout? 

Werken bij Van der Veen & Kromhout betekent dat je werkt in een creatieve omgeving. Elke dag brengt leuke uitdagingen met zich mee, waardoor je continu nieuwe dingen leert. In ons veelzijdig en enthousiast team is ruimte om je eigen deskundigheid te delen en om jezelf persoonlijk en in je functie te ontwikkelen. We nemen ons werk serieus, maar hechten ook zeker waarde aan een gezellige werkomgeving waar je jezelf kunt zijn. 

Reageren op een van onze accountancy vacatures? 

Wil jij je aansluiten bij ons team in de vestigingen in Joure of Gorredijk? Bekijk de verschillende accountancy vacatures die openstaan en upload hier je motivatiebrief en cv. Vragen over een van de functies? Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. We kijken uit naar je sollicitatie en naar een ontmoeting.