Vestiging: Gorredijk

Controleleider

Pieter Sikkema

Als controleleider ben ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van wettelijke jaarrekeningcontroles en het waarborgen van de kwaliteit van het controledossier. De controleopdrachten voer ik uit in teamverband waarbij ik verantwoordelijk ben voor het aansturen en begeleiden van assistent accountants. Bij de controleopdrachten werk ik onder de verantwoordelijkheid van een Audit manager, Senior accountant of Vennoot.

Doel

Het is mijn doel om mijn opgedane kennis van mijn opleidingen en de praktijk optimaal toe te passen en hiermee onze klanten van dienst te zijn. Daarnaast is het mijn doel om klanten te adviseren over o.a. de interne beheersing om hiermee de klant haar financiële verslaggeving naar een hoger niveau te helpen. Hierdoor zal de klant meer grip krijgen op de cijfers en de organisatie. De betrouwbaarheid van de financiële verslaggeving zal hiermee eveneens verbeteren en gebruikers van de jaarrekening krijgen hierdoor meer vertrouwen in de cijfers.

Mijn werkzaamheden verricht ik voor een diverse kring van klanten. Zo werk ik onder meer voor klanten in de automotive sector, handel, productie, bouw en dienstverlening, maar ook non-profit. Door de verschillende klanten en administraties is het werk zeer afwisselend en uitdagend.

Opleiding

  • Bedrijfseconomie, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (Bachelor)
  • Accountancy & Controlling, Rijksuniversiteit Groningen (MSc)
  • Executive Master of Accountancy (EMA), Rijksuniversiteit Groningen
  • Praktijkopleiding tot Registeraccountant bij de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants)

Contactgegevens

Bekijk ons hele team