Vestiging: Joure

Relatiebeheerder

Marco Brink

Als relatiebeheerder sta ik altijd in contact met de klant. Samen zoeken en in kaart brengen van problemen en deze te vertalen naar optimale oplossingen. Dit is en blijft een continue proces. Daarnaast heb ik veel aandacht voor de klant en ben er voor hun waar nodig.

Advies en juiste financiele administratie

Naast advies op fiscaal en economisch gebied, in samenspraak met onze fiscalisten, bestaan mijn werkzaamheden verder voornamelijk uit het samenstellen van de jaarrekening, publicatierapporten, aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting en het opstellen van financiële prognoses.

Een juiste financiële administratie is essentieel voor een bedrijf!

Of het nu een multinational is of een kleine zelfstandige, het belangrijkste is dat de financiële administratie up-to-date is. Er kan zodoende gestuurd worden op cijfers en niet alleen op het onderbuikgevoel. Ik heb vele klanten mogen helpen om hun geautomatiseerde systemen op de rit te krijgen, en ze vinden het nog leuk ook. Dat geeft niet alleen de klant maar ook mij een goed gevoel. Daar doe je het voor!

Natuurlijk kunnen wij ook de gehele boekhouding verzorgen, zie links bovenaan onder tabblad Diensten en dan naar Boekhout van Kromhout. Een volledige oplossing voor een compleet inzicht in uw financiële administratie.

Opleiding

  • SPD 1 (bedrijfsadministratie), Markus Verbeek, Zwolle

Contactgegevens

Bekijk ons hele team