Vestiging: Gorredijk

Aangiftemedewerker

Hester Brouwer

Als aangiftemedewerker bij Van der Veen & Kromhout verzorg ik de aangiften inkomstenbelasting van particulieren en ondernemers, de aangiften vennootschapsbelasting van groot tot klein en het aanvragen en wijzigen van de toeslagen. Ik vind het erg fijn om de klanten te helpen in het woud van wet- en regelgeving. Voor de meeste klanten doe ik dit al jarenlang, maar ook in incidentele gevallen, zoals bijvoorbeeld een echtscheiding of verhuizing, bied ik de helpende hand.

Naast de vakinhoudelijk werkzaamheden in de aangiftepraktijk ben ik tevens medeverantwoordelijk voor het applicatiebeheer van de aangiftesoftware.

Goed inzicht in cijfers is hierbij ‘een must’

Ik heb veel affiniteit met cijfers. Met een bèta-opleiding op de middelbare school en vervolgens een economische studie zijn cijfers mij op het lijf geschreven. Mijn specialisatie ligt op het gebied van de eigen woning. Een ontzettend ingewikkelde regeling, maar voor mij een geweldige en leuke uitdaging om die regels op juiste manier toe te passen. Goed inzicht in cijfers is hierbij ‘een must’.

Opleiding

  • Fiscale economie, Hanzehogeschool, Groningen

Contactgegevens

Bekijk ons hele team