Accountant Friesland

Van der Veen & Kromhout is een middelgroot accountantskantoor in Friesland. Als accountant in Friesland hebben wij vestigingen in Joure en in Gorredijk, maar ons werkgebied bestrijkt het hele noorden. Vanuit verschillende afdelingen leveren we onze klanten een breed pakket aan diensten. Kennis en kunde, korte lijnen, betrokkenheid en Friese nuchterheid kenmerken ons kantoor. Vanuit onze vestigingen in Joure en Gorredijk zetten 125 collega’s zich voor u in.

Accountantskantoor Friesland met ruime ervaring

Accountant Friesland Van der Veen & Kromhout is een maatschappelijk betrokken organisatie met meer dan 45 jaar ervaring en een sterke focus op kwaliteit. Wij hechten veel waarde aan goede normen en waarden en een professioneel kritische instelling. Houdt u van duidelijke taal, scherpe analyses en enthousiaste medewerkers? Dan zit u bij Van der Veen & Kromhout helemaal goed!

accountant friesland

Accountancy Friesland

Accountancy is een containerbegrip. Het gaat veel verder dan administratie, boekhouding en belastingaangifte. Onze accountantsdiensten omvatten onder andere bedrijfsadvies, jaarcijfers samenstellen of controleren, belastingadvies, bedrijfswaardering bij overnames, IT-advies en juridisch financieel advies.

De accountants van Van der Veen & Kromhout hebben veel ervaring met de wettelijke en vrijwillige jaarrekeningcontrole in diverse branches. Van der Veen & Kromhout werkt zowel voor commerciële bedrijven als voor non-profitorganisaties die vanwege wet- en regelgeving en subsidiegelden of statutair een accountantscontrole nodig hebben.

Wij zijn hét accountantskantoor in Friesland voor AFM-vergunning en -toezicht, advies over rendementsverbetering, managementrapportages, beheersing van bedrijfsprocessen en benchmarking met uw branche. En ook voor beoordelingsopdrachten, subsidiecontroles, rechtmatigheidscontroles, tussentijdse cijfers, NOW/TVL en SDE verklaringen staan wij voor u klaar.

Betrokken accountants

Met een nuchtere aanpak en nauwe betrokkenheid helpen onze vakmensen u graag. Uw ambities voor de volle 100% waarmaken? Wij denken 24/7 met u mee op het gebied van accountancy en fiscaal advies. Onze betrokken professionals staan u met hart en ziel bij in de realisatie van uw doelen en plannen. In voor- en in tegenspoed.

Moderne en hoogwaardige controle

Als klant heeft u een vast team en aanspreekpunt voor de controle van uw jaarrekening. Korte lijnen, een informele sfeer en een flinke portie noordelijke nuchterheid kenmerken onze werkwijze. We gaan pragmatisch om met de wet- en regelgeving en maken gebruik van moderne controletechnieken zoals data-analyse en integrated audits. U kunt rekenen op een kwalitatief hoogwaardige controle en duidelijke, overzichtelijke rapportages inclusief adviespunten en oplossingen voor uw onderneming, stichting of coöperatie.

 

Hart voor Friesland

De binding met Friesland is voor Van der Veen & Kromhout, als accountant in Friesland, van wezenlijk belang. Daarom ondersteunen we ook een groot aantal verenigingen, evenementen en initiatieven in Friesland. Wij vinden de menselijke maat belangrijk, juíst in een wereld waarin het veel over cijfers gaat. Die persoonlijke aanpak spreekt zowel onze klanten aan, als onze 125 collega’s. Klanten en medewerkers komen én blijven graag bij Van der Veen & Kromhout.

Neem contact op

accountant friesland

Joure

Marconiweg 2
Postbus 211
8500 AE Joure
0513 480 480

accountant friesland

Gorredijk

Tolhûsleane 2
Postbus 55
8400 AB Gorredijk
0513 468 468
Brancheorganisaties