Stagiair of dual student finance, tax and advice

Ben jij geïnteresseerd in economische ontwikkelingen en hou je van gezelligheid? Bij Van der Veen & Kromhout heb je dagelijks met allebei te maken. We hebben plek voor studenten FTA die het vak willen ontdekken bij een middelgroot, informeel accountants- en advieskantoor.

Jij

Onze ideale student is leergierig, collegiaal en ambitieus (en haalt koffie ;)).

Meer lezenJe opleiding
Deze oproep is een kans voor jou als je student hbo- Finance, Tax and Advice bent en wil ervaren hoe het is om bij een accountants- en adviseurskantoor te werken.
Het werk
Je stelt (eenvoudige) aangiften op, en verleent ondersteunende werkzaamheden bij het geven van belastingadviezen.

Wij

De 125 collega’s bij Van der Veen & Kromhout lopen makkelijk bij elkaar binnen en helpen elkaar graag. En jou dus ook! Werk is belangrijk, maar er is meer in het leven. Als je bij ons stage komt lopen, zorgen we voor een gezonde balans tussen werk, studie en privé. Je wordt ondersteund en begeleid door een mentor die de hele stageperiode voor jou beschikbaar is.

Meer lezen
Wat biedt Van der Veen & Kromhout?

  • Stagevergoeding en laptop.
  • Een mentor die je helpt de stage met succes af te ronden.
  • Kans om te ervaren hoe de werkprocessen bij een middelgroot accountants- en adviseurskantoor verlopen.
  • Deelname aan informele activiteiten, zoals personeelsuitjes evenementen met klanten.
  • Deelname aan vak technisch overleg.
Plan jouw gesprek

Jij & Wij

Als jij denkt dat jij en wij bij elkaar passen, leren we je graag kennen. Stuur ons je gegevens en cv en dan prikken we meteen een datum voor een kennismaking.

Meer lezen
Je motivatie en uitgebreide cv kun je mailen naar personeelsfunctionaris Sandra Lettinga via sletti[email protected]. Vermeld in het onderwerp ‘vacature stage FTA’.