Senior Accountant samenstel

Kom erbij!
100% kans > op kwaliteit en deskundigheid

Wil jij je ervaringen in praktijk brengen bij een middelgroot kantoor?

Van der Veen & Kromhout is een toonaangevend accountants kantoor met al meer dan 45 jaar ervaring op hoog niveau. Wij hebben zo’n verscheidenheid aan klanten dat elke dag wel weer iets nieuws brengt. Voor onze vestiging in Joure zijn we op zoek naar een Senior Accountant samenstel. Het gaat om een fulltime baan waarin je mede zorg draagt voor de totale praktijkopleiding en aanpreekpunt bent voor cliënten en collega’s.

Jij

Onze ideale Senior Accountant Samenstel heeft de juiste opleiding gevolgd en mag de titel AA of RA dragen. Maar minstens zo belangrijk vinden we jouw karakter: analytisch, nauwkeurig, vakkundig, communicatief, leiderschap, klantgericht en ondernemend.

Meer lezen
Je papieren
Deze baan is een kans voor jou als je in het bezit bent van een diploma hbo Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE) of SPD Bedrijfsadministratie en de praktijkopleiding AA of RA hebt afgerond.
Het werk
Als Senior Accountant Samenstel geef je leiding, controleer of stel je jaarrekeningen op, adviseer je cliënten en collega’s en verzorg je aangiftes. Daarnaast wordt ervan je verwacht mee te denken over de visie van kantoor en deze correct uit te dragen.

Wij

125 collega’s staan op jou te wachten. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en helpen elkaar graag. Werk is belangrijk, maar er is meer in het leven. Als je bij ons komt werken, zorgen we voor een gezonde balans tussen werk, studie en privé. Wij bieden je prima arbeidsvoorwaarden en volop kansen om je verder te ontwikkelen.

Meer lezen
Wat biedt Van der Veen & Kromhout?

  • Uitstekende salariëring, pensioenvoorziening en arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele werktijden en mogelijkheden tot deeltijdwerk en thuiswerk
  • Ruimte voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Veelzijdige klantenportefeuille
  • Laagdrempelige organisatiestructuur en goede sfeer

 

Plan jouw gesprek

Jij & wij

Als jij denkt dat jij en wij bij elkaar passen, leren we je graag kennen. Stuur ons je gegevens en cv en dan prikken we meteen een datum voor een kennismaking.

Meer lezen

Je motivatie en uitgebreide cv kun je mailen naar personeelsfunctionaris Sandra Lettinga via [email protected]. Vermeld in het onderwerp ‘vacature Senior Accountant samenstel’.
Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Anne Jan Steenstra AA via [email protected]. Bellen kan ook: 0513-480 480.

 

Vacatures