Relatiebeheerder

Kom erbij!
100% kans > op afwisseling en groei

Ben jij onze gedroomde relatiebeheerder?

Van der Veen & Kromhout heeft een grote verscheidenheid aan klanten. De woorden saai en standaard kun je dus wel schrappen als je bij ons komt werken, want elke klant heeft zijn eigen verhaal, ook financieel. Een buitenkans voor een ondernemende relatiebeheerder. We zoeken relatiebeheerders voor onze MKB-afdelingen in Gorredijk en Joure voor 32-40 uur per week.

Jij

Onze ideale relatiebeheerder heeft de juiste opleiding gevolgd en een passend aantal jaar ervaring bij een accountantskantoor. Maar minstens zo belangrijk vinden we jouw karakter: analytisch, nauwkeurig, vakkundig, communicatief, klantgericht en ondernemend.

Meer lezen
Je papieren
Deze baan is een kans voor jou als je een diploma hebt van hbo Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE) of SPD Bedrijfsadministratie, en je de praktijkopleiding AA (bijna) hebt afgerond.
Het werk
Als relatiebeheerder ben je betrokken bij het samenstellen van jaarrekeningen, (complexe) financiële administraties, het opstellen van aangiftes en het maken van begrotingen. Daarnaast ben je adviseur en aanspreekpunt voor jouw klanten, begeleid je assistent-accountants en verzorg je vaktechnische reviews van jaarrekeningen en begrotingen.

Wij

125 collega’s staan op jou te wachten. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en helpen elkaar graag. Werk is belangrijk, maar er is meer in het leven. Als je bij ons komt werken, zorgen we voor een gezonde balans tussen werk, studie en privé. Wij bieden je prima arbeidsvoorwaarden en volop kansen om je verder te ontwikkelen.

Meer lezen
Wat biedt Van der Veen & Kromhout?

  • Uitstekende salariëring, pensioenvoorziening en arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele werktijden en mogelijkheden tot deeltijdwerk en thuiswerk
  • Ruimte voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Veelzijdige klantenportefeuille
  • Laagdrempelige organisatiestructuur en goede sfeer

 

Plan jouw gesprek

Jij & wij

Als jij denkt dat jij en wij bij elkaar passen, leren we je graag kennen. Stuur ons je gegevens en cv en dan prikken we meteen een datum voor een kennismaking.

Meer lezen

Je motivatie en uitgebreide cv kun je mailen naar personeelsfunctionaris Sandra Lettinga via [email protected]. Vermeld in het onderwerp ‘vacature relatiebeheerder’.
Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Durk-Jan Zantema AA via [email protected] (vestiging Gorredijk) of Anne Jan Steenstra AA via [email protected] (vestiging Joure). Bellen kan ook: 0513 – 468 468 (Gorredijk) of 0513-480 480 (Joure).

 

Vacatures