Controleleider

Kom erbij!
100% kans > op ondernemende klanten

Ben jij die empathische en verstandige controlfreak?

Grijp je kans en ga bij Van der Veen & Kromhout aan de slag in een afwisselende functie waarin je veel voor je klanten betekent. Onze controleafdeling heeft ruimte voor een Controleleider voor 32-40 uur per week.

Jij

Je vindt het leuk om ondernemers te controleren en te ondersteunen in hun bedrijfsvoering door het delen van inzichten en adviezen. Je hebt de juiste opleiding gevolgd en wil je graag ontwikkelen. Maar minstens zo belangrijk vinden we jouw karakter: analytisch, nauwkeurig, vakkundig, communicatief, klantgericht en ondernemend.

Meer lezen
Je papieren
Deze baan is een kans voor jou als je (bijna) in het bezit bent van een RA-titel. Je hebt sowieso een hbo of universitair diploma Accountancy of Bedrijfseconomie en minimaal 2 jaar ervaring als gevorderd assistent-accountant Audit.

Het werk
Je beschikt over goede vakinhoudelijke kwaliteiten en voldoet aan de richtlijnen en kwaliteitsstandaarden. Als controleleider ben je betrokken bij controlewerkzaamheden, maar je bent voor klanten ook aanspreekpunt, adviseur en budgetverantwoordelijk. Je oordeelt objectief en adviseert vanuit de visie van Van der Veen & Kromhout.

Wij

125 collega’s staan op jou te wachten. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en helpen elkaar graag. Werk is belangrijk, maar er is meer in het leven. Als je bij ons komt werken, zorgen we voor een gezonde balans tussen werk, studie en privé. Wij bieden je prima arbeidsvoorwaarden en volop kansen om je verder te ontwikkelen.

Meer lezen
Wat biedt Van der Veen & Kromhout?

  • Uitstekende salariëring, pensioenvoorziening en arbeidsvoorwaarden
  • Flexibele werktijden en mogelijkheden tot deeltijdwerk en thuiswerk
  • Ruimte voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Veelzijdige klantenportefeuille
  • Laagdrempelige organisatiestructuur en goede sfeer

 

Plan jouw gesprek

Jij & wij

Als jij denkt dat jij en wij bij elkaar passen, leren we je graag kennen. Stuur ons je gegevens en cv en dan prikken we meteen een datum voor een kennismaking.

Meer lezen
Je motivatie en uitgebreide cv kun je mailen naar personeelsfunctionaris Sandra Lettinga via [email protected]. Vermeld in het onderwerp ‘vacature controleleider’.

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met drs. Jozef Noordhuis RA RV via [email protected]  of 0513 – 468 468.

 

Vacatures