Senior Salarisadviseur/ beginnend Hoofd Salarisadministrateur

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of aan een volgende stap in je carrière? Kom dan bij ons solliciteren!

Wij zijn op zoek naar een gedreven, vakkundig en leergierige Fulltime Senior Salarisadviseur die op termijn kan doorgroeien naar Hoofd Salarisadministrateur.

Functieomschrijving

De werkzaamheden richten zich met name op het verzorgen van salarisadministraties. De functie is uitvoerend, adviserend, begeleidend en coördinerend van aard, waarbij je aanspreekpunt bent voor cliënten en collega’s. Als Senior Salarisadviseur heb je ruime ervaring opgedaan waardoor je instaat bent door te groeien naar Hoofd Salarisadministrateur. Tevens wordt er van je verwacht het kwaliteitsoogmerk, de visie en het beleid van de organisatie correct uit te dragen naar collega’s en externe partijen.

Functie-eisen

Je bent analytisch, nauwkeurig en vakkundig. Ook kun je goed organiseren en beschik je over leidinggevende capaciteiten. Daarnaast beschik je over goede contactuele vaardigheden en kun je je mondeling en schriftelijk prima uitdrukken. Je bent integer en de kwaliteit van het werk staat voorop. Tevens kun je goed samenwerken en je bent flexibel- en cliëntgericht ingesteld. Uiteraard kun je zelfstandig salarisadministraties verrichten, cliënten adviseren en werk genereren. Kennis van/ervaring met het Unit-4 salarispakket is een pré. 

Opleiding en ervaring

Je hebt de Vakopleiding Payroll Services (VPS) of een soortgelijke opleiding afgerond en hebt een HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie op een salarisadministratie van een accountantskantoor. Je dient goed te kunnen werken met ICT en alle bij de functie behorende vaktechnische applicaties.

Wat bieden wij?

Van der Veen & Kromhout biedt een uitdagende en plezierige werkomgeving, waar een collegiale en informele werksfeer heerst en waarbij je werkt met moderne systemen en technieken. Vanzelfsprekend zijn de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden marktconform. Deze omvatten onder meer een premievrije pensioenvoorziening, korting op collectief overeengekomen verzekeringen en voorzieningen, een mobiliteits- en studiekostenregeling en een goede vakantiedagen regeling. 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen naar slettinga@kromhout.com

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer mr. J. Honderd, de heer O. Brouwer of de heer S. Haringa;

telefoon:          0513 – 480 480

e-mail:             hhonderd@kromhout.com; obrouwer@kromhout.com; sharinga@kromhout.com

Van der Veen & Kromhout

Daar kun je op sturen