Ervaren Assistent-Accountant Samenstel (32-40 uur per week)

Wil je eruit halen wat er inzit, kom dan bij ons werken! Ons doel is om samen te werken aan een langdurige relatie met onze klanten, waarin je kunt meebouwen aan de toekomst van Van der Veen & Kromhout.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze medewerker voor onze samenstelpraktijk. Wij zoeken iemand die geleidelijk aan kan doorgroeien in zelfstandigheid om zich zodoende door te ontwikkelen tot AA of RA.

Functieomschrijving

De werkzaamheden richten zich voornamelijk op het uitvoeren van samenstelwerkzaamheden en het opstellen van aangiften OB, IB en VpB. De focus moet liggen op een goede behartiging van de zakelijke belangen van de cliënt, waarbij te allen tijde de kwaliteit van het werk en effectief gebruik van ICT voorop staat. Onder goede begeleiding wordt van je verwacht (op den duur) zelfstandig relaties te bedienen.

Functie-eisen

Je bent analytisch, nauwkeurig, vakkundig en hebt affiniteit met ICT/automatisering. Daarnaast beschik je over goede contactuele vaardigheden en kun je je mondeling en schriftelijk prima uitdrukken. Je bent integer en de kwaliteit van het werk staat voorop. Naast een cliëntgerichte en flexibele instelling beschik je over een gezonde dosis ambitie. Daarbij kun je goed samenwerken, beschik je over sociale vaardigheden en werk je vanuit kwaliteitsbesef.

Opleiding en ervaring

Je bent in het bezit van een afgeronde HBO of Universitaire opleiding AC / BE en studeert of gaat studeren voor AA of RA. Tevens beschik je over minimaal twee jaar relevante werkervaring. Het kunnen werken met rapportgenerators en ervaring in het omgaan met elektronische dossiervorming is een pre.

Wat bieden wij?

Van der Veen & Kromhout biedt een uitdagende en plezierige werkomgeving, waar een collegiale en informele werksfeer heerst en waarbij je werkt met moderne systemen en technieken. Vanzelfsprekend zijn de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden marktconform. Deze omvatten onder meer een pensioenvoorziening, korting op collectief overeengekomen verzekeringen en voorzieningen, een mobiliteits- en studiekostenregeling en een goede vakantiedagen regeling.

Wie zijn wij?

Van der Veen & Kromhout Registeraccountants en Belastingadviseurs is een maatschappelijk betrokken organisatie met meer dan 45 jaar ervaring en een sterke focus op kwaliteit. Goede normen en waarden en een professioneel kritische instelling staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn een middelgroot accountantskantoor met ruim 110 medewerkers en beschikken over een AFM vergunning. Naast accountants zijn binnen onze maatschap fiscalisten, juristen, salarisadministrateurs, bedrijfseconomen, waarderingsspecialisten en automatiseringsexperts werkzaam. We werken veelal voor en zijn gespecialiseerd in middelgrote en kleinere (familie)bedrijven, de landbouw en vrije beroepsbeoefenaren.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen naar slettinga@kromhout.com t.a.v. mevr. S. Lettinga.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met:

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.