Ervaren Assistent-Accountant Controlepraktijk en/of (beginnend) Controleleider

Ben je al toe aan Van der Veen & Kromhout?

Ben je een ervaren Assistent-Accountant Controlepraktijk of (beginnend) Controleleider? Houd jij, net als wij, van een nuchtere aanpak, heldere analyses en duidelijke taal? En ben je ook nog eens op zoek naar collega’s en opdrachtgevers die jouw manier van werken op nog meer waarde weten te schatten? Dan ben je misschien wel toe aan Van der Veen & Kromhout.

Functieomschrijving

De werkzaamheden richten zich voornamelijk op het uitvoeren van jaarrekeningcontroles. Daarnaast houd je je bezig met samenstelwerkzaamheden en het opstellen van aangiften. Onder goede begeleiding wordt ervan je verwacht (op den duur) zelfstandig relaties te bedienen.

Functie-eisen

Je bent analytisch, nauwkeurig, vakkundig en hebt affiniteit met IT/automatisering. Je drukt je mondeling en schriftelijk goed uit en bent sterk gericht op resultaat. Naast een cliëntgerichte en flexibele instelling beschik je over een gezonde dosis ambitie. Daarbij kun je goed samenwerken en beschik je over goede sociale vaardigheden.

Opleiding en ervaring

Je bent in het bezit van een afgeronde HBO of Universitaire opleiding AC / BE en/of bezig met de (Post-) Master RA opleiding. Tevens beschik je over minimaal twee jaar relevante werkervaring. Het kunnen werken met rapportgenerators en ervaring in het omgaan met elektronische dossiervorming is een pre.

Wat bieden wij?

Van der Veen & Kromhout biedt een uitdagende en plezierige werkomgeving, waar een collegiale en informele werksfeer heerst en waarbij je werkt met moderne systemen en technieken. Vanzelfsprekend zijn de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden marktconform. Deze omvatten onder meer een pensioenvoorziening, korting op collectief overeengekomen verzekeringen en voorzieningen, een mobiliteits- en studiekostenregeling en een goede vakantiedagen regeling.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen naar slettinga@kromhout.com.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer K.E. de Weerd RA/RV;

telefoon:         0512 – 584 800

e-mail:             kedeweerd@kromhout.com

Van der Veen & Kromhout

Daar kun je op sturen