Beginnend Assistent Accountant (fulltime)

Wil je eruit halen wat er inzit, kom dan bij ons werken! Ons doel is om samen te werken aan een langdurige relatie waarin je kunt meebouwen aan de toekomst van Van der Veen & Kromhout.

Wij zijn op zoek naar een Beginnend Assistent Accountant ter ondersteuning van ons online boekhoudprogramma “Boekhout van Kromhout”. Het is de bedoeling dat je in deze functie geleidelijk kunt doorgroeien tot het op den duur zelfstandig bedienen van klanten.

Functieomschrijving.

Als beginnend assistent accountant richten de werkzaamheden zich op het verlenen van administratieve diensten, het samenstellen van eenvoudige jaarrekeningen en voorbereiden van aangiften OB, IB en VpB. De focus ligt op een goede behartiging van de zakelijke belangen van de cliënt, waarbij te allen tijde de kwaliteit van het werk voorop staat.

Functie-eisen.

Je bent analytisch, nauwkeurig, vakkundig en hebt affiniteit met ICT/automatisering. Daarnaast beschik je over goede contactuele vaardigheden en kun je je mondeling en schriftelijk prima uitdrukken. Je bent integer en de kwaliteit van het werk staat voorop. Naast een cliëntgerichte en flexibele instelling beschik je over een gezonde dosis ambitie. Daarbij kun je goed samenwerken en werk je vanuit kwaliteitsbesef.

Opleiding en ervaring.

Je bent nog studerend of reeds in het bezit van een afgeronde HBO-BE/Accountancy opleiding en hebt de ambitie om door te groeien naar AA of RA accountant.

Wat bieden wij?

Van der Veen & Kromhout biedt een uitdagende en plezierige werkomgeving, waar een collegiale en informele werksfeer heerst en waarbij je werkt met moderne systemen en technieken. Vanzelfsprekend zijn de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden marktconform. Deze omvatten onder meer een pensioenvoorziening, korting op collectief overeengekomen verzekeringen en voorzieningen, een mobiliteits- en studiekostenregeling en een goede vakantiedagen regeling.

Wie zijn wij?

Van der Veen & Kromhout Registeraccountants en Belastingadviseurs is een maatschappelijk betrokken organisatie met meer dan 45 jaar ervaring en een sterke focus op kwaliteit. Goede normen en waarden en een professioneel kritische instelling staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn een middelgroot accountantskantoor met ruim 115 medewerkers en AFM vergunning. Naast accountants zijn binnen onze maatschap fiscalisten, juristen, bedrijfseconomen en automatiseringsexperts werkzaam. We werken veelal voor middelgrote en kleinere bedrijven, de landbouw, vrije beroepsbeoefenaren en non-profit instellingen.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen naar slettinga@kromhout.com.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer drs. D. Bergsma RA;

telefoon:         0513 – 480 480

e-mail:            dbergsma@kromhout.com

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.