Administratief Medewerker Boekhout van Kromhout (24-40 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een Administratief Medewerker die voor onze klanten administraties inboekt en controleert middels ons online boekhoudprogramma “Boekhout van Kromhout”. 

Functieomschrijving

Als administratief medewerker richten de werkzaamheden zich voornamelijk op het verlenen van administratieve diensten. De focus moet liggen op een goede behartiging van de zakelijke belangen van de cliënt, waarbij te allen tijde de kwaliteit van het werk voorop staat. 

Functie-eisen

Je bent analytisch, nauwkeurig, vakkundig en hebt affiniteit met ICT/automatisering. Je drukt je mondeling en schriftelijk goed uit en beschikt over goede contactuele vaardigheden. Naast een cliëntgerichte en flexibele instelling ben je sterk gericht op resultaat. Daarbij kun je goed samenwerken en werk je vanuit kwaliteitsbesef. 

Opleiding en ervaring

Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde MBO niveau 4 opleiding. Het hebben van enige praktijkervaring met financiële administraties is een pre. 

Wat bieden wij?

Van der Veen & Kromhout biedt een uitdagende en plezierige werkomgeving, waar een collegiale en informele werksfeer heerst en waarbij je werkt met moderne systemen en technieken. Vanzelfsprekend zijn de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden marktconform. Deze omvatten onder meer een pensioenvoorziening, korting op collectief overeengekomen verzekeringen en voorzieningen, een mobiliteits- en studiekostenregeling en een goede vakantiedagen regeling.

Wie zijn wij?

Van der Veen & Kromhout Registeraccountants en Belastingadviseurs is een maatschappelijk betrokken organisatie met meer dan 45 jaar ervaring en een sterke focus op kwaliteit. Goede normen en waarden en een professioneel kritische instelling staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn een middelgroot accountantskantoor met ruim 110 medewerkers en beschikken over een AFM vergunning. Naast accountants zijn binnen onze maatschap fiscalisten, juristen, salarisadministrateurs, bedrijfseconomen, waarderingsspecialisten en automatiseringsexperts werkzaam. We werken veelal voor en zijn gespecialiseerd in middelgrote en kleinere (familie)bedrijven, de landbouw en vrije beroepsbeoefenaren. 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen naar slettinga@kromhout.com t.a.v. mevr. S. Lettinga.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met:

 

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.