Aankomend Agrarisch Adviseur (fulltime)

Wil je eruit halen wat er inzit, kom dan bij ons werken! Ons doel is om samen te werken aan een langdurige relatie waarin je kunt meebouwen aan de toekomst van Van der Veen & Kromhout.

Voor ons Agrarisch Team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze medewerker die affiniteit heeft met de Agrarische sector. Wij zoeken iemand die geleidelijk aan kan doorgroeien in zelfstandigheid om zich zodoende te ontwikkelen tot adviseur.

Functieomschrijving.

Als beginnend of gevorderd assistent accountant richten de werkzaamheden zich voornamelijk op het verlenen van administratieve diensten, het samenstellen van jaarrekeningen en opstellen van aangiften OB en IB. Daarnaast ondersteun je de agrarisch adviseurs bij het opstellen van begrotingen, opstellen bemestigingsplannen en invullen van gecombineerde opgaven. De focus ligt op een goede behartiging van de zakelijke belangen van de cliënt, waarbij te allen tijde de kwaliteit van het werk voorop staat. Het betreft een doorgroeifunctie waarbij je wordt opgeleid en begeleid tot Relatiebeheerder/ Agrarisch Adviseur.

Functie-eisen.

Je bent analytisch, nauwkeurig, vakkundig en hebt affiniteit met ICT/automatisering. Daarnaast beschik je over goede contactuele vaardigheden en kun je je mondeling en schriftelijk prima uitdrukken. Je bent integer en de kwaliteit van het werk staat voorop. Naast een cliëntgerichte en flexibele instelling beschik je over een gezonde dosis ambitie. Daarbij kun je goed samenwerken en beschik je over goede adviesvaardigheden.

Opleiding en ervaring.

Bij voorkeur heb je de HBO Bedrijfskunde en Agribusiness opleiding afgerond of je bent in het bezit van een HBO Accountancy/ HBO Bedrijfseconomie diploma en hebt affiniteit met de agrarische sector. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met 3 jaar werkervaring maar mocht je nog geen ervaring hebben en je bent van mening dat er een toekomstig adviseur in je schuil gaat, zijn we ook geïnteresseerd.

Wat bieden wij?

Van der Veen & Kromhout biedt een uitdagende en plezierige werkomgeving, waar een collegiale en informele werksfeer heerst en waarbij je werkt met moderne systemen en technieken. Vanzelfsprekend zijn de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden marktconform. Deze omvatten onder meer een pensioenvoorziening, korting op collectief overeengekomen verzekeringen en voorzieningen, een mobiliteits- en studiekostenregeling en een goede vakantiedagen regeling.

Wie zijn wij?

Van der Veen & Kromhout Registeraccountants en Belastingadviseurs is een maatschappelijk betrokken organisatie met meer dan 45 jaar ervaring en een sterke focus op kwaliteit. Goede normen en waarden en een professioneel kritische instelling staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn een middelgroot accountantskantoor met ruim 115 medewerkers en AFM vergunning. Naast accountants zijn binnen onze maatschap fiscalisten, juristen, bedrijfseconomen en automatiseringsexperts werkzaam. We werken veelal voor middelgrote en kleinere bedrijven, de landbouw, vrije beroepsbeoefenaren en non-profit instellingen. 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen naar slettinga@kromhout.com.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer drs. B.D. Snijder RA;

telefoon:         0513 – 468 468

e-mail:            bdsnijder@kromhout.com

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.