Vacatureoverzicht

 

Ervaren Assistent-Accountant Controlepraktijk en/of (beginnend) Controleleider

Ben je al toe aan Van der Veen & Kromhout?

Ben je een ervaren Assistent-Accountant Controlepraktijk of (beginnend) Controleleider? Houd jij, net als wij, van een nuchtere aanpak, heldere analyses en duidelijke taal? En ben je ook nog eens op zoek naar collega’s en opdrachtgevers die jouw manier van werken op nog meer waarde weten te schatten? Dan ben je misschien wel toe aan Van der Veen & Kromhout.

De werkzaamheden richten zich voornamelijk op het uitvoeren van jaarrekeningcontroles. Daarnaast houd je je bezig met samenstelwerkzaamheden en het opstellen van aangiften. Onder goede begeleiding wordt ervan je verwacht (op den duur) zelfstandig relaties te bedienen.

Lees meer
 
 

Senior Salarisadviseur/ beginnend Hoofd Salarisadministrateur

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of aan een volgende stap in je carrière? Kom dan bij ons solliciteren!

Wij zijn op zoek naar een gedreven, vakkundig en leergierige Fulltime Senior Salarisadviseur die op termijn kan doorgroeien naar Hoofd Salarisadministrateur.

De werkzaamheden richten zich met name op het verzorgen van salarisadministraties. De functie is uitvoerend, adviserend, begeleidend en coördinerend van aard, waarbij je aanspreekpunt bent voor cliënten en collega’s. Als Senior Salarisadviseur heb je ruime ervaring opgedaan waardoor je instaat bent door te groeien naar Hoofd Salarisadministrateur. Tevens wordt er van je verwacht het kwaliteitsoogmerk, de visie en het beleid van de organisatie correct uit te dragen naar collega’s en externe partijen.

Lees meer
 

Van der Veen & Kromhout

Daar kun je op sturen