Vacatureoverzicht

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature beschikbaar maar heb je wel interesse in ons bedrijf? Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen! Stuur dan je open sollicitatie/motivatie en CV naar slettinga@kromhout.com

Open sollicitatie

Beginnend Assistent-Accountant Controlepraktijk

Wegens de groei van onze controlepraktijk zijn wij op zoek naar een Beginnend Assistent-Accountant.

Functieomschrijving

Als beginnend assistent accountant verricht je de basis controle-/assurancewerkzaamheden. De focus ligt op vakinhoudelijke kwaliteit en ICT, waarbij te allen tijde de kwaliteit van het werk voorop staat. De werkzaamheden zijn hoofdzakelijk uitvoerend van aard en de functie wordt gezien als een startersfunctie. Onder goede begeleiding wordt van je verwacht op den duur zelfstandig relaties te bedienen.

Functie-eisen

Je bent analytisch, nauwkeurig, vakkundig en hebt affiniteit met ICT/automatisering. Daarnaast beschik je over goede contactuele vaardigheden en kun je je mondeling en schriftelijk prima uitdrukken. Je bent integer en de kwaliteit van het werk staat altijd voorop. Naast een cliëntgerichte en flexibele instelling beschik je over een gezonde dosis ambitie. Daarbij kun je goed samenwerken en resultaatgericht zijn zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het geleverde werk.

Opleiding en ervaring

Je bent nog studerend of reeds in het bezit van een afgeronde HBO of Universitaire opleiding AC / BE en/of bezig met de (Post-) Master RA opleiding en hebt de ambitie om door te groeien naar RA accountant.

Wat bieden wij?

Van der Veen & Kromhout biedt een uitdagende en plezierige werkomgeving, waar een collegiale en informele werksfeer heerst en waarbij je werkt met moderne systemen en technieken. Vanzelfsprekend zijn de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden marktconform. Deze omvatten onder meer een pensioenvoorziening, korting op collectief overeengekomen verzekeringen en voorzieningen, een mobiliteits- en studiekostenregeling en een goede vakantiedagen regeling. Daarnaast bieden we je een intern opleidingsprogramma via onze eigen Audit Academy. Ook besteden we veel aandacht aan persoonlijke begeleiding en ontwikkeling.

Wie zijn wij?

Van der Veen & Kromhout Registeraccountants en Belastingadviseurs is een maatschappelijk betrokken organisatie met meer dan 45 jaar ervaring en een sterke focus op kwaliteit. Goede normen en waarden en een professioneel kritische instelling staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn een middelgroot accountantskantoor met ruim 110 medewerkers en AFM vergunning. Naast accountants zijn binnen onze maatschap fiscalisten, juristen, bedrijfseconomen en automatiseringsexperts werkzaam. We werken veelal voor middelgrote en kleinere bedrijven, de landbouw, vrije beroepsbeoefenaren en non-profit instellingen.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie digitaal sturen naar slettinga@kromhout.com.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer K.E. de Weerd RA RV of de heer drs. J. Noordhuis RA RV;

telefoon:         0512 – 584 800

e-mail:             kedeweerd@kromhout.com; of  jnoordhuis@kromhout.com

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.