1
Teake Potijk, Controleleider

Vacatures

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature beschikbaar maar heb je wel interesse in ons bedrijf? Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen! Stuur dan je open sollicitatie/motivatie en CV naar slettinga@kromhout.com

Open sollicitatie

Administratief Medewerker Boekhout van Kromhout/ Beginnend Assistent Accountant (32-40)

Voor onze vestiging te Joure zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker of een Beginnend Assistent Accountant die voor onze klanten administraties inboekt en controleert middels ons online boekhoudprogramma “Boekhout van Kromhout”.

Functieomschrijving

De werkzaamheden richten zich voornamelijk op het verlenen van administratieve diensten. De focus ligt op een goede behartiging van de zakelijke belangen van de cliënt, waarbij te allen tijde de kwaliteit van het werk voorop staat.

Functie-eisen

Je bent analytisch, nauwkeurig, vakkundig en hebt affiniteit met ICT/automatisering. Je drukt je mondeling en schriftelijk goed uit en beschikt over goede contactuele vaardigheden. Naast een cliëntgerichte en flexibele instelling ben je sterk gericht op resultaat. Daarbij kun je goed samenwerken en werk je vanuit kwaliteitsbesef.

Opleiding en ervaring

Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde MBO niveau 4 opleiding. Voor Beginnend Assistent Accountant geldt dat hij of zij nog studeert of reeds in het bezit van een afgeronde HBO-BE/Accountancy opleiding is. Het hebben van enige praktijkervaring met financiële administraties is een pre.

Wat bieden wij?

Van der Veen & Kromhout biedt een uitdagende en plezierige werkomgeving, waar een collegiale en informele werksfeer heerst en waarbij je werkt met moderne systemen en technieken. Vanzelfsprekend zijn de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden marktconform. Deze omvatten onder meer een pensioenvoorziening, korting op collectief overeengekomen verzekeringen en voorzieningen, een mobiliteits- en studiekostenregeling en een goede vakantiedagen regeling.

Wie zijn wij?

Van der Veen & Kromhout Registeraccountants en Belastingadviseurs is een maatschappelijk betrokken organisatie met meer dan 45 jaar ervaring en een sterke focus op kwaliteit. Goede normen en waarden en een professioneel kritische instelling staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn een middelgroot accountantskantoor met ruim 110 medewerkers en beschikken over een AFM vergunning. Naast accountants zijn binnen onze maatschap fiscalisten, juristen, bedrijfseconomen, waarderingsspecialisten en automatiseringsexperts werkzaam. We werken veelal voor en zijn gespecialiseerd in middelgrote en kleinere (familie)bedrijven, de landbouw en vrije beroepsbeoefenaren.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen naar slettinga@kromhout.com.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer drs. D. Bergsma RA;

telefoon:         0513 – 480 480

e-mail:            dbergsma@kromhout.com

Teake's Big Four

play-iconInformele sfeer
Het grote voordeel van werken bij Van der Veen & Kromhout, is dat je hier kennismaakt met alle mogelijke disciplines in accountancy en belastingadvies. Je collega’s werken samen in een plezierige, informele en collegiale sfeer. De organisatie is zo plat mogelijk; alle deuren staan open.

Sociaal en ambitieus
Van onze medewerkers verwachten we goede sociale vaardigheden en de ambitie om zelfstandig en in teamverband te werken aan uiteenlopende, afwisselende en verantwoordelijke opdrachten.

Zin in leuk werk?
Neem contact op met Kerst de Weerd (Gorredijk), Berend Snijder (Gorredijk) of Douwe Bergsma (Joure). Bel, mail, stuur een brief; overtuig ons!

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.