Teake Potijk, Controleleider

Vacatures

Controleleider

Door groei van controleopdrachten zijn wij op zoek naar versterking van ons Controleteam.

Wij zoeken Controleleiders voor onze Controlepraktijk.

Functieomschrijving

De werkzaamheden richten zich voornamelijk op het (laten) uitvoeren van controleopdrachten en het geven van adviezen. Je bent mede budgetverantwoordelijk en draagt samen met de accountant/vennoot zorg voor de praktijkontwikkeling. Daarnaast geef je leiding aan assistenten en relatiebeheerders en neem je deel aan acquisitiegesprekken.

Functie-eisen

Je bent analytisch, nauwkeurig, vakkundig en hebt affiniteit met IT/automatisering. Je drukt je mondeling en schriftelijk goed uit en bent sterk gericht op resultaat. Naast een cliëntgerichte en flexibele instelling beschik je over een gezonde dosis ambitie. Daarbij kun je goed samenwerken en beschik je over begeleidende capaciteiten. Tevens beschik je over goede sociale vaardigheden.

Opleiding en ervaring

Je bent nog studerend of reeds in het bezit van een afgeronde (Post-) Master RA opleiding. Tevens heb je minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan binnen de controlepraktijk. Het kunnen werken met rapportgenerators en ervaring in het omgaan met elektronische dossiervorming is een pre.

Wat bieden wij?

Van der Veen & Kromhout biedt een uitdagende en plezierige werkomgeving, waar een collegiale en informele werksfeer heerst en waarbij je werkt met moderne systemen en technieken. Vanzelfsprekend zijn de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden marktconform. Deze omvatten onder meer een pensioenvoorziening, korting op collectief overeengekomen verzekeringen en voorzieningen, een mobiliteits- en studiekostenregeling en een goede vakantiedagen regeling.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Je kunt je sollicitatie digitaal versturen naar slettinga@kromhout.com.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer K.E. de Weerd RA/RV;

telefoon:         0513 – 468 468

e-mail:            kedeweerd@kromhout.com

Direct solliciteren
  • (.pdf,doc,docx)

Open sollicitatie

Is er op dit moment geen passende vacature beschikbaar maar heb je wel interesse in ons bedrijf? Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen! Stuur dan je open sollicitatie/motivatie en CV naar slettinga@kromhout.com

Open sollicitatie
  • (.pdf,doc,docx)

Teake's Big Four

play-iconInformele sfeer
Het grote voordeel van werken bij Van der Veen & Kromhout, is dat je hier kennismaakt met alle mogelijke disciplines in accountancy en belastingadvies. Je collega’s werken samen in een plezierige, informele en collegiale sfeer. De organisatie is zo plat mogelijk; alle deuren staan open.

Sociaal en ambitieus
Van onze medewerkers verwachten we goede sociale vaardigheden en de ambitie om zelfstandig en in teamverband te werken aan uiteenlopende, afwisselende en verantwoordelijke opdrachten.

Zin in leuk werk?
Neem contact op met Kerst de Weerd (Drachten), Berend Snijder (Gorredijk) of Douwe Bergsma (Joure). Bel, mail, stuur een brief; overtuig ons!

Stefan Helder: “Bij Van der Veen & Kromhout heb ik alle ruimte gekregen om met state-of-the-art technieken de ondernemer een uitstekend inzicht te geven in de prestaties van zijn bedrijf. Ik bedenk iedere dag oplossingen met het grootste plezier en krijg daar veel waardering voor in het directe contact met ondernemers.”

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.