Werken bij

Van der Veen & Kromhout is een maatschappelijk betrokken accountantsorganisatie met een sterke focus op kwaliteit. Goede normen en waarden en een professioneel kritische instelling staan bij ons hoog in het vaandel. Van onze medewerkers verwachten wij een proactieve en servicegerichte instelling gebaseerd op een  integere, objectieve, deskundige en professionele beroepshouding. Zij worden hierin voortdurend gecoacht en voorzien van feedback door het team waarin ze werkzaam zijn. Om op de hoogte te blijven van alle relevante ontwikkelingen nemen onze medewerkers deel aan een programma van permanente educatie.

Informele sfeer
Het grote voordeel van werken bij Van der Veen & Kromhout, is dat je hier kennismaakt met alle mogelijke disciplines in accountancy en belastingadvies. Je collega’s werken samen in een plezierige, informele en collegiale sfeer. De organisatie is zo plat mogelijk; alle deuren staan open.

Altijd vacatures
Van der Veen & Kromhout groeit en heeft daarom doorlopend vacatures voor assistent-accountants, accountants, fiscalisten, bedrijfskundigen en salarisadministrateurs. Verwacht uitdagende kansen en carrièremogelijkheden, aantrekkelijke opleidingsfaciliteiten en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Sociaal en ambitieus
Van onze medewerkers verwachten we goede sociale vaardigheden en de ambitie om zelfstandig en in teamverband te werken aan uiteenlopende, afwisselende en verantwoordelijke opdrachten.

Zin in leuk werk?
Neem contact op met Kerst de Weerd (Drachten), Berend Snijder (Gorredijk) of Douwe Bergsma (Joure). Bel, mail, stuur een brief; overtuig ons!

Stefan Helder: “Bij Van der Veen & Kromhout heb ik alle ruimte gekregen om met state-of-the-art technieken de ondernemer een uitstekend inzicht te geven in de prestaties van zijn bedrijf. Ik bedenk iedere dag oplossingen met het grootste plezier en krijg daar veel waardering voor in het directe contact met ondernemers.”

 

 

Ervaren Assistent-Accountant Controlepraktijk en/of (beginnend) Controleleider

Ben je al toe aan Van der Veen & Kromhout?

Ben je een ervaren Assistent-Accountant Controlepraktijk of (beginnend) Controleleider? Houd jij, net als wij, van een nuchtere aanpak, heldere analyses en duidelijke taal? En ben je ook nog eens op zoek naar collega’s en opdrachtgevers die jouw manier van werken op nog meer waarde weten te schatten? Dan ben je misschien wel toe aan Van der Veen & Kromhout.

De werkzaamheden richten zich voornamelijk op het uitvoeren van jaarrekeningcontroles. Daarnaast houd je je bezig met samenstelwerkzaamheden en het opstellen van aangiften. Onder goede begeleiding wordt ervan je verwacht (op den duur) zelfstandig relaties te bedienen.

Lees meer
 
 

Senior Salarisadviseur/ beginnend Hoofd Salarisadministrateur

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of aan een volgende stap in je carrière? Kom dan bij ons solliciteren!

Wij zijn op zoek naar een gedreven, vakkundig en leergierige Fulltime Senior Salarisadviseur die op termijn kan doorgroeien naar Hoofd Salarisadministrateur.

De werkzaamheden richten zich met name op het verzorgen van salarisadministraties. De functie is uitvoerend, adviserend, begeleidend en coördinerend van aard, waarbij je aanspreekpunt bent voor cliënten en collega’s. Als Senior Salarisadviseur heb je ruime ervaring opgedaan waardoor je instaat bent door te groeien naar Hoofd Salarisadministrateur. Tevens wordt er van je verwacht het kwaliteitsoogmerk, de visie en het beleid van de organisatie correct uit te dragen naar collega’s en externe partijen.

Lees meer
 

Van der Veen & Kromhout

Daar kun je op sturen