HR++ Insights scan

HR++

“ Met HR++ Insights bieden wij u een middel om te peilen of uw arbeidsvoorwaarden en de arbeidsovereenkomsten actueel en toekomstbestendig zijn ”

De Nederlandse arbeidsmarkt en bijbehorende wetgeving is constant in ontwikkeling. Van de Wet toekomst pensioenen, de aangekondigde maatregelen voor meer evenwicht op de arbeidsmarkt door minister Van Gennip, tot de vele ontwikkelingen en wijzigingen vanuit de verschillende cao’s.
Van der Veen & Kromhout begrijpt dat u als ondernemer niet altijd bij kunt blijven in deze constante stroom van ontwikkelingen op HR-gebied. Daarom hebben wij de HR++ Insights scan ontwikkeld.

Wat houdt de HR++ Insights scan in?

Wij meten aan de hand van uw arbeidsovereenkomst(en) en geldende arbeidsvoorwaarden of deze nog actueel zijn op het gebied van:

  • Wet- en regelgeving op HR-gebied;
  • De eventueel voor u van toepassing zijnde cao;
  • Pensioen;
  • Huidige en toekomstige ontwikkelingen vanuit wetgeving op HR-gebied.

De uitkomsten van deze QuickScan bieden wij u aan in de vorm van een vrijblijvend rapport, welke u handvaten geeft voor uw bedrijfsvoering. Tevens zullen wij de uitkomsten in een persoonlijk gesprek met u doornemen.

Wat is HR++ bij Van der Veen & Kromhout?

Ons team van Salarisadministrateurs en HR-adviseurs staat iedere dag voor u klaar om u te helpen en kansen te zien en te benutten op HR- en salarisgebied. Wij zijn uw sparringpartner op het gebied van personeelsadvies, salarisadministratie, pensioenadvies, verzuimbeleid, enzovoort.

Ons team van 10 salarisadministrateurs en HR-adviseurs kent een gezamenlijke ervaring van meer dan 100 jaar op het gebied van salarisadministratie en HR-advies. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor uw HR++ Insights scan.

Wat zijn de kosten van deze HR++ Insights scan?

Voor deze vrijblijvende QuickScan en de persoonlijke toelichting brengen wij geen kosten bij u in rekening. Wanneer u naar aanleiding van deze QuickScan HR-advies van ons wenst of bijvoorbeeld de salarisadministratie bij ons onder wenst te brengen, dan stemmen wij de kosten hiervan vooraf met u af.

 

Doe de HR++ Insights scan

Zijn uw arbeidsvoorwaarden nog futureproof? Wij kennen de ins & outs en delen dit graag met u! Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Toestemming(Vereist)