Vestiging: Gorredijk

Senior Accountant

Teake Potijk

Als Auditmanager ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van het controledossier. Hierbij werk ik onder de eindverantwoordelijke accountant. De controlewerkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd door assistent accountants, waarbij ik te hulp schiet bij ingewikkelde posten en processen. De opgedane theoretische en praktische kennis geef ik weer aan hen door.

Doel

Mijn doel is klanten optimaal te laten presteren door het geven van advies. Een adequate interne beheersing kan een klant structureel verder helpen. Een goede interne beheersing zorgt er ook voor dat de betrouwbaarheid van de financiële verslaggeving van een hoog niveau is. Hierdoor zullen gebruikers van de jaarrekening meer vertrouwen in de cijfers hebben.

Variëteit van het werk

Betrokkenheid en een goed klantencontact woorden die mij in mijn werk goed omschrijven. Ik doe werkzaamheden voor een brede kring van klanten, in onder andere de sectoren automotive, transport en bouw. Elke administratie ziet er weer anders uit en alle mensen waar ik mee te maken krijg, zijn weer anders. Dit maakt het werk dynamisch en afwisselend!

Opleiding

  • Bedrijfseconomie, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden
  • Accountancy, Rijksuniversiteit Groningen
  • Executive Master of Accountancy, Rijksuniversiteit Groningen
  • Afgeronde praktijkstage bij de NBA, de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Contactgegevens

Bekijk ons hele team