Vestiging: Gorredijk

Auditmanager

Leonie Nagelhout

Als auditmanager ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering en de kwaliteit van het controledossier. Hierbij werk ik onder de eindverantwoordelijke accountant. De controlewerkzaamheden worden grotendeels uitgevoerd door assistent-accountants, waarbij ik als het gaat om ingewikkelde posten en processen deze zelf veelal oppak. De opgedane theoretische en praktische kennis probeer ik zoveel mogelijk door te geven aan de assistent accountants.

Doel

Mijn doel is klanten optimaal te laten presteren door het geven van advies. Een adequate interne beheersing kan een klant structureel verder helpen. Een goede interne beheersing zorgt er ook voor dat de betrouwbaarheid van de financiële verslaggeving van een hoog niveau is. Hierdoor zullen gebruikers van de jaarrekening meer vertrouwen in de cijfers hebben.

Variëteit van het werk

Ik verricht werkzaamheden voor een brede kring van klanten, in onder andere de sectoren automotive, handel, productie en dienstverlening. Elke administratie ziet er weer anders uit en alle mensen waar ik mee te maken krijg, zijn weer anders. Dit maakt het werk zeer interessant en afwisselend!

Opleiding

  • HBO Accountancy, Hanzehogeschool Groningen
  • Master of science Accountancy, Rijksuniversiteit Groningen
  • Post-Master Accountancy, Nyenrode Business Universiteit
  • Afgeronde praktijkstage bij de NBA, de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Contactgegevens

Bekijk ons hele team