Teake Potijk

Teake Potijk

Assistent-Accountant

Mijn werk bij Van der Veen & Kromhout houdt in de uitvoering van wettelijke controles. Als assistent accountant werk ik onder een controleleider die mij het vak leert en heeft geleerd. Daarnaast kan ik de opgedane kennis vanuit de theorie en de praktijk weer doorgeven aan beginnende assistenten. 
Wij komen in principe twee keer in het jaar langs. Voor het uitvoeren van een interim-controle, zijnde het testen van de processen, en de eindejaarscontrole, dus het controleren van de balans en winst- en verliesrekening.

Doel

Mijn doel is klanten optimaal te laten presteren door het geven van advies met betrekking tot de interne beheersing. De implementatie van een goede interne beheersing zorgt er daarnaast ook voor dat de betrouwbaarheid van de financiële verslaggeving, waaronder de jaarrekening, van een hoog niveau is. Hierdoor zullen de gebruikers van de jaarrekening meer vertrouwen in de cijfers hebben.

Variƫteit van het werk

Ik heb veel affiniteit met elke klant die ons inschakelt. Betrokkenheid en een goed klantencontact zijn mijn kernwoorden. Ik doe werkzaamheden voor een brede kring van klanten, in onder andere sectoren als automotive, transport en bouw. Elke administratie ziet er weer anders uit en alle mensen waar ik mee te maken krijg zijn weer anders. Dit maakt het werk ontzettend dynamisch en afwisselend!

Opleiding

  • Accountancy, Rijksuniversiteit Groningen (MSc)
  • Bezig met Postdoctoraal accountancy (Registeraccountant)

Contactgegevens

Van der Veen & Kromhout

Daar kun je op sturen