Esther IJtsma

Vestiging

Vestiging Gorredijk

Functie

Zelfstandig Aangiftemedewerker

Esther IJtsma

Zelfstandig Aangiftemedewerker

Als zelfstandig aangiftemedewerker bij Van der Veen & Kromhout wil ik een kwalitatief hoogstaand product aan onze klanten leveren. Dit zijn voor mij de fiscale aangiften en juridische overeenkomsten. Kwaliteit staat bij Van der Veen & Kromhout, net zoals bij mij, hoog in het vaandel!

Mijn dagelijkse werkzaamheden bij Van der Veen & Kromhout bestaan uit het opstellen van particuliere- en ondernemersaangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Tevens verzorg ik aangiften schenk- en erfbelasting. Daarnaast maak ik diverse overeenkomsten, zoals geldlenings-, rekening-courant-, huurovereenkomsten en overeenkomsten voor de eigen woning. Ook dien ik bezwaarschriften en verzoeken om ambtshalve vermindering in bij de Belastingdienst.

Het begrijpen van de achterliggende juridische rechtsgebieden

Als zelfstandig aangiftemedewerker heb ik veel affiniteit met het recht. Ik vind het belangrijk om de achterliggende juridische rechtsgebieden te begrijpen en te kunnen toepassen. Daarom wil ik op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen. Ook probeer ik zoveel mogelijk bij te leren op dit gebied.

Opleiding

  • Fiscaal Recht en Economie, Hanzehogeschool, Groningen
  • Bezig met HBO Sociaal Juridische Dienstverlening,NTI, Leiden

Contactgegevens

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.