Anita van der Ven

Vestiging

Vestiging Gorredijk

Functie

Assistent-Accountant

Anita van der Ven

Assistent-Accountant

Mijn werk bij Van der Veen & Kromhout houdt in het samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van tussentijdse cijfers, het inrichten en voeren van administraties, het verzorgen van aangiften omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting.

Mijn doel is relaties administratief zoveel mogelijk te ontzorgen. De klant staat daarbij centraal. In samenspraak met hen wordt de gewenste werkwijze gekozen. Dit is meestal via Boekhout van Kromhout.

 

HWNN

HWNN staat voor Horecawerf Noord Nederland. Van der Veen & Kromhout is partner van deze werf en ik vertegenwoordig ons kantoor. Dit levert tal van inspirerende contacten op. De werf is een samenwerking van meer dan 30 gespecialiseerde topleveranciers voor de horecabranche. De inspirerende showroom voor de horeca-en hospitalitybranche kan worden bezocht in Oosterwolde.

Het mooiste aan mijn werk vind ik klantcontact en van daaruit te verbinden. Uit de gesprekken blijkt de passie en ambitie van de ondernemers. Door mee te denken en hen in contact te brengen met collega professionals, komen we samen verder.

Opleiding

  • Nederlandse landbouw met tropische differentiatie, Van Hall Larenstein, Deventer
  • Moderne bedrijfsadministratie, Associatie voor examinering, Amersfoort
  • Praktijkdiploma belastingrecht, Associatie voor examinering, Amersfoort

Contactgegevens

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.