Werkkostenregeling

Geplaatst op 16 februari 2015

Per 1 januari 2015 is de werkkostenregeling verplicht voor alle werkgevers. Op onze website vindt u meer informatie over de werkkostenregeling en de werkkostenscan die Van der Veen & Kromhout hier voor heeft ontwikkeld.

De eerste download bevat informatie over de werkkostenscan van Van der Veen & Kromhout. De tweede download is het antwoordformulier dat u kunt gebruiken om u aan te melden voor de werkkostenscan. De derde download is de praktijkhandreiking Werkkostenregeling. Deze handreiking bevat informatie over de inhoud van de werkkostenregeling. Het document bevat naast de huidige wetgeving ook informatie over de voorgenomen wijzigingen die in de tweede kamer worden behandeld. De regelgeving is in grote lijnen bekend gemaakt maar kan op detail nog wijzigen. Deze wijzigingen zullen wij opnemen in dit document.

Voor meer informatie over de werkkostenregeling kunt u contact op nemen met de salarisadviseurs bij Van der Veen & Kromhout. Voor aanmelden voor de werkkostenscan kunt u het antwoordformulier gebruiken of een e-mail sturen naar obrouwer@kromhout.com met het onderwerp “Ik meld mij aan voor de werkkostenscan”.

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.