Nmbrs - Yes we gaan live!

Geplaatst op 24 december 2019

Nmbrs

Van der Veen & Kromhout gaat per 1 januari 2020 werken met de HR- en Salarissoftware van Nmbrs.

Nieuwe mogelijkheden met Nmbrs

U kunt direct gebruik maken van deze mogelijkheden;

  • beoordelingsgesprekken registreren
  • digitaal personeelsdossier
  • extra signaleringen op specifieke actiepunten
  • opleidingen registreren

Daarnaast is het, tegen een gering tarief, mogelijk om gebruik te maken van een verlof en/of verzuim module. Inclusief de mogelijkheid om de uren van uw medewerkers via de App te laten invoeren.

Vanaf het voorjaar 2020 is het mogelijk om medewerkers en sollicitanten digitaal
formulieren, zoals arbeidsovereenkomsten, te laten tekenen.

Kortom, Nmbrs biedt u veel extra opties! Ook de koppeling met uw systemen, zoals financiële pakketten of roostersystemen, is mogelijk. 

Voor de te betalen loonbelasting geldt dezelfde werkwijze. Wel dient u elke maand alert te zijn op het accorderen/versturen van de loonaangifte. In de portal staat deze taak voor u klaar. De handleidingen, met verdere uitleg van Nmbrs, zullen binnenkort op onze website beschikbaar zijn.

Voor de medewerkers geldt dat de salarisstrook altijd digitaal beschikbaar is via de App of middels de inlog op een personal computer.

Vanaf 2020 is het niet meer mogelijk de salarisstroken te mailen.

Timing

  • Eind december 2019: alle klanten ontvangen een mail met een inlogaccount. Let op; vanaf dit moment ontvangt u ook automatisch signalen. Bijvoorbeeld met betrekking tot jubilea, aflopende contracten etc.
  • Medio januari 2020: alle medewerkers ontvangen een mail met een inlogaccount.

Zowel voor u als uw medewerkers is de inlog via onze website:

Voor de jaaropgave vanuit het oude systeem blijft de optie Unit4 nog enige tijd actief.

Aanleveren mutaties in 2020

In verband met de overgang in januari verzoeken wij u om de salarismutaties uiterlijk 12 januari aan te leveren. Op deze wijze kunnen wij een juiste en tijdige salarisverwerking in januari garanderen, inclusief de verwerking van alle wettelijke wijzigingen en aanpassingen (dit geldt niet voor de vier weken verloningen en voor aparte afspraken). Voor de komende maanden van 2020 is de uiterlijke aanleverdatum voor salarismutaties de 15e van de maand.

Vragen of inlogproblemen?

Een overgang naar een nieuw systeem kan even wennen zijn. Om iedereen van dienst te zijn is er een speciaal telefoonnummer voor vragen en eventuele inlogproblemen. Zowel u als uw medewerker kan ons telefonisch tijdens kantooruren bereiken op 0513 - 468 434.

Handleidingen

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.