Koorproject Opus

Geplaatst op 21 juni 2018

 

2018 (hét jaar van Leeuwarden als Culturele Hoofdstad van Europa) staat tevens in het teken van OPUS 9, dat volgens de traditie de samenwerking aan gaat met één componist.

Stichting Koorprojekt Opus organiseert een serie concerten in het teken van de hedendaagse Engelse componist Paul Carr. Het koor van Opus zal voor deze bijzondere concerten omlijst worden door de solisten Raoul Steffani (bariton) en Jeannette van Schaik (sopraan). Als orkest zal medewerking worden verleend door Orkest Nootstroom Fryslân, een inspirerend ensemble bestaande uit professionele musici uit Friesland en omstreken. Er worden verbindende gedichten van de Friese dichter Obe Postma (die 150 jaar geleden werd geboren) voorgedragen door Edwin Rutten. De muzikale leiding is in handen van de Friese dirigent Arnaud Oosterbaan (Nederlandse Reisopera / Het Orkest van het Oosten / NNO).

09 november 2018 - 20:15 uur / Het Concertgebouw Amsterdam
10 november 2018 - 20:15 uur / Nieuwe Kerk Groningen
11 november 2018 - 15:00 uur / Sint-Bonifatiuskerk Leeuwarden

Nadere informatie kunt u vinden op de website van Koorproject Opus www.koorprojectopus.nl/projecten/opus-9/ 

Als sponsor van dit evenement hebben wij kaarten beschikbaar voor deze concerten. Heeft u belangstelling voor een van de voorstellingen meldt u dan aan via evenementen@kromhout.com

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.