1
Simon Adler, Strandpaviljoen De Marlijn Schiermonnikoog

Nieuws en Tips

Verreken niet op eigen houtje btw

Geplaatst op 21 juni 2018

Als u wacht op een teruggave van btw en zelf nog btw of loonheffing moet afdragen, is de verleiding wellicht groot om een en ander met elkaar te verrekenen. Dat mag niet zomaar, slechts alleen als u voldoet aan bepaalde voorwaarden.

Lees meer >>

Subsidie Praktijkleren nu aanvragen!

Geplaatst op 21 juni 2018

De subsidies voor het zogenaamde praktijkleren in een bedrijf voor het studiejaar 2017/2018 kunnen nu worden aangevraagd. Dit kan tot 17 september 2018 17.00 uur precies. De subsidie bedraagt maximaal € 2.700 per student.

Lees meer >>

Europese standaard voor tolheffing in transportsector

Geplaatst op 21 juni 2018

De Europese transportministers willen dat er één Europese standaard voor tolheffing komt. Ook willen zij het makkelijker maken om huurvoertuigen in te zetten. Over rij- en rusttijden, cabotage en detachering zijn de ministers het nog niet eens. Dat meldt Transport en Logistiek Nederland (TLN).

Lees meer >>

Top vijf tips voor de werkgever per 1 juli

Geplaatst op 21 juni 2018

Per 1 juli gaat er weer het nodige veranderen. Waar moet u als werkgever rekening mee houden? Denk aan de tarieven voor het minimumloon en de deadline voor het tijdig opnemen van vakantiedagen.

Lees meer >>

Extra geld voor monumenten

Geplaatst op 21 juni 2018

Dit jaar komt er 34 miljoen euro extra beschikbaar voor het restaureren van rijksmonumenten, restauratie en groot onderhoud van molens en van mobiele erfgoederen. De projecten die in aanmerking komen, zijn een mix van grote en kleine monumenten, verspreid over het hele land.

Lees meer >>

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.