1
Simon Adler, Strandpaviljoen De Marlijn Schiermonnikoog

Nieuws en Tips

Dit jaar nog snel dividend uitkeren?

Geplaatst op 13 november 2019

Als u dit jaar dividend uitkeert, betaalt u 25% belasting in box 2. Volgend jaar stijgt dit tarief naar 26,25%. Dus dit jaar nog maar snel dividend uitkeren?

Lees meer >>

Uw medewerker volgend jaar een fiets van de zaak?

Geplaatst op 11 november 2019

Met ingang van 1 januari 2020 is er een nieuwe fiscale regeling voor een fiets van de zaak. Hoe ziet de regeling er precies uit, wat zijn de kosten en met welke voorwaarden moet u zeker rekening houden?

Lees meer >>

20 november: deadline kleineondernemersregeling

Geplaatst op 08 november 2019

De kleineondernemersregeling (KOR) in de btw gaat volgend jaar veranderen. Wilt u gebruik maken van de nieuwe regeling, dan moet u zich tijdig aanmelden bij de Belastingdienst.

Lees meer >>

Saneringsregeling varkenshouderij 25 november open

Geplaatst op 06 november 2019

Varkenshouders die willen stoppen, kunnen onder voorwaarden gebruik maken van de Subsidieregeling sanering varkenshouderij (SRV). Met de subsidieregeling ontvangen varkenshouderijen een marktconforme financiële vergoeding voor het varkensrecht, naast een vergoeding voor het waardeverlies van de stallen.

Lees meer >>

eHerkenning per 2020 verplicht voor loonaangifte

Geplaatst op 04 november 2019

Ondernemers kunnen vanaf 2020 de aangifte loonheffingen alleen nog maar doen via het nieuwe portaal van de Belastingdienst. Zij zijn verplicht hiervoor eHerkenning te gebruiken. Vraag eHerkenning op tijd aan!

Lees meer >>

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.