1
Simon Adler, Strandpaviljoen De Marlijn Schiermonnikoog

Nieuws en Tips

Belangrijke aftrekposten voor uw belastingaangifte

Geplaatst op 20 maart 2019

Nog even en u moet als ondernemer weer aangifte doen voor de inkomstenbelasting. Dit moet uiterlijk op 30 april. Lukt dit niet, vraag dan tijdig om uitstel. En vergeet onderstaande punten niet mee te nemen of bespreek deze met uw accountant.

Lees meer >>

Veel winst ene jaar en weinig winst andere jaar?

Geplaatst op 18 maart 2019

Belastingplichtigen met een wisselend inkomen, kunnen 'middeling' aanvragen bij de Belastingdienst. Door middeling bent u mogelijk minder inkomstenbelasting verschuldigd. Bij een dergelijk verzoek hoeft voortaan geen berekening meer meegeleverd te worden.

Lees meer >>

Belastingdienst treedt op bij kruislings schenken

Geplaatst op 14 maart 2019

De Belastingdienst gaat optreden tegen constructies waarbij kruislings wordt geschonken. Dit heeft de staatssecretaris van Financiën geantwoord op Kamervragen.

Lees meer >>

WOZ-waarde onjuist? Maak bezwaar!

Geplaatst op 12 maart 2019

Als het goed is, heeft u onlangs de nieuwe WOZ-waarde voor uw woning of bedrijfspand ontvangen. Controleer deze waarde en maak, binnen 6 weken, bezwaar als de waarde volgens u niet klopt. En dan kan het over een te hoge, maar ook over een te lage WOZ-waarde gaan.

Lees meer >>

Fiscale regelingen voor gezonder personeel

Geplaatst op 08 maart 2019

Bij duurzaamheid denkt u waarschijnlijk niet in de eerste plaats aan uw personeel. Toch bent u er als werkgever behoorlijk bij gebaat als uw personeel goed in z'n vel zit. Daarom zijn er fiscale faciliteiten om dit te ondersteunen.

Lees meer >>

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.