1
Simon Adler, Strandpaviljoen De Marlijn Schiermonnikoog

Nieuws en Tips

Kromhout december 2018

Geplaatst op 11 december 2018

Lees hieronder de nieuwe Kromhout

Lees meer >>

Recht op huur- of zorgtoeslag of kindgebonden budget in 2019?

Geplaatst op 23 november 2018

De huurtoeslag, zorgtoeslag en het kindgebonden budget kennen een vermogenstoets. Of er recht bestaat op een dergelijke toeslag, is daarmee niet alleen afhankelijk van het inkomen maar ook van het vermogen van de toeslaggerechtigde, de eventuele toeslagpartner en de eventuele minderjarige kinderen waarover gezag wordt uitgeoefend. Bij de huurtoeslag telt tevens het vermogen van een medebewoner mee.

Lees meer >>

Kilometerheffing voor vrachtwagens in 2023

Geplaatst op 23 november 2018

Het kabinet gaat een heffing voor vrachtwagens invoeren. De heffing moet per 2023 ingaan. De uitgangspunten voor de heffing zijn onlangs gepresenteerd.

Lees meer >>

Komt Sint voor de kids van uw personeel?

Geplaatst op 23 november 2018

Sinterklaas is weer in het land. Misschien een mooie gelegenheid om iets leuks te organiseren voor de kinderen van uw personeel. Wat zijn de fiscale regels als u dit kinderfeest regelt?

Lees meer >>

Onbelaste vergoeding vrijwilligers omhoog

Geplaatst op 23 november 2018

De vergoeding die vrijwilligers belastingvrij mogen ontvangen, gaat per 1 januari 2019 omhoog van € 1500 naar € 1700 per jaar. Betaalt u een uurvergoeding, dan gaat deze omhoog van € 4,50 naar € 5 per uur, met ook een jaarlijks maximum van € 1700. Wanneer u een vrijwilliger per activiteit betaalt, dan moet u de vergoeding omrekenen naar een vergoeding per uur.

Lees meer >>

Van der Veen en Kromhout

Voor ondernemers die eruit halen wat erin zit.