Werkstudent

Kom erbij!
100% kans > op zinvolle praktijkervaring

Wil jij naast je hbo- of universitaire studie al ervaring opdoen in de accountancy? Bij Van der Veen & Kromhout heb je 100% kans op werktijden die passen in jouw studieschema. Samen bespreken we hoeveel dagen per week je beschikbaar bent voor werk naast je studie.

Jij

Je bent leergierig, collegiaal en ambitieus en vindt het leuk om mee te gaan naar allerlei klanten in Noord-Nederland. Maar werken op kantoor hoort er natuurlijk ook bij.

Wij

De 125 collega’s bij Van der Veen & Kromhout lopen makkelijk bij elkaar binnen en helpen elkaar graag. En jou dus ook! Werk is belangrijk, maar er is meer in het leven. Als je bij ons komt werken, zorgen we voor een gezonde balans tussen werk, studie en privé. Je kunt rekenen op een marktconforme beloning en gebruikmaken van regelingen met vervoer.

Gespreksplanner

Jij & wij

Als jij denkt dat Van der Veen & Kromhout en jij bij elkaar passen, leren we je graag kennen. Stuur ons je gegevens en cv en dan prikken we meteen een datum voor een kennismaking.

Je motivatie en uitgebreide cv kun je mailen naar personeelsfunctionaris Sandra Lettinga via [email protected]. Vermeld in het onderwerp ‘werkstudent’.

Studenten vacatures