(Afstudeer)stage Samenstel of Controle

Kom erbij!
100% kans > op de beste begeleiding

Ben jij op zoek naar een interessante stageplek voor je hbo-opleiding? Van der Veen & Kromhout is een middelgroot, informeel accountants- en advieskantoor waar je veel leert en goed begeleid wordt. We hebben stageplekken beschikbaar bij zowel Samenstel als Controle. Dat kan bij ons intern zijn, maar ook bij een klant.

Jij

Als stagiair Samenstel of Controle leer je het vak in de praktijk van de beste Senior Accountants. Bij Samenstel stel je (eenvoudige) jaarrekeningen op en verleen je ondersteunende werkzaamheden bij het geven van belastingadviezen. Bij Controle controleer en ondersteun je ondernemers in hun bedrijfsvoering.

Wij

De 125 collega’s bij Van der Veen & Kromhout lopen makkelijk bij elkaar binnen en helpen elkaar graag. En jou dus ook! Werk is belangrijk, maar er is meer in het leven. Als je bij ons komt stagelopen, zorgen we voor een gezonde balans tussen werk, studie en privé. Je kunt gebruikmaken van regelingen met vervoer.

Gespreksplanner

Jij & wij

Als jij voelt voor een stage bij Van der Veen & Kromhout, leren we je graag kennen. Stuur ons je gegevens en cv en dan prikken we meteen een datum voor een kennismaking.

Je motivatie en uitgebreide cv kun je mailen naar personeelsfunctionaris Sandra Lettinga via [email protected]. Vermeld in het onderwerp ‘stage’.

Studenten vacatures