Stage accountancy

Heb jij een passie voor cijfers en hou je van gezelligheid?

Bij Van der Veen & Kromhout heb je dagelijks met allebei te maken. We hebben plek voor derde- of vierdejaars studenten Accountancy die het vak willen ontdekken bij een middelgroot, informeel accountantskantoor. Het gaat om een stage voor 32 uur per week (640 stage-uren). Er zijn stagemogelijkheden in onze samenstel- en controlepraktijk.

Jij

Onze ideale stagiair is leergierig, collegiaal en ambitieus (en haalt koffie)

Je opleiding
Deze stage is een kans voor jou als je derde- of vierdejaars student hbo- Accountancy of Bedrijfseconomie bent en wil ervaren hoe het is om bij een accountantskantoor te werken.
Het werk
Je verleent met name administratieve diensten, stelt (eenvoudige) jaarrekeningen samen en/of ondersteunt bij controles. Ook houd je je bezig met het voorbereiden en opstellen van aangiften.

Jij & Wij

Als jij denkt dat jij en wij bij elkaar passen, leren we je graag kennen. Stuur ons je gegevens en cv en dan prikken we meteen een datum voor een kennismaking.

Je motivatie en uitgebreide cv kun je mailen naar personeelsfunctionaris Sandra Lettinga via [email protected]. Vermeld in het onderwerp ‘vacature stage accountancy’. Wil je eerst meer weten over een stage bij ons? Neem dan contact op met drs. Jozef Noordhuis RA RV via [email protected] (vestiging Gorredijk) of Anne Jan Steenstra AA via [email protected]. (vestiging Joure). Telefoon: 0513 – 468 468 (Gorredijk) of 0513-480 480 (Joure).

Wij

De 125 collega’s bij Van der Veen & Kromhout lopen makkelijk bij elkaar binnen en helpen elkaar graag. En jou dus ook! Werk is belangrijk, maar er is meer in het leven. Als je bij ons stage komt lopen, zorgen we voor een gezonde balans tussen werk, studie en privé. Je wordt ondersteund en begeleid door een mentor die de hele stageperiode voor jou beschikbaar is.

Wat biedt Van der Veen & Kromhout

  • Stagevergoeding en laptop
  • Een mentor die je helpt de stage met succes af te ronden
  • Kans om te ervaren hoe de werkprocessen bij een middelgroot accountancykantoor verlopen
  • Deelname aan informele activiteiten, zoals personeelsuitjes en evenementen met klanten
  • Deelname aan onze MKB academy of Audit academy