Scriptiestage (thesis) Controle

Kom erbij!
100% kans > op een mooie afronding van je studie

Ben jij masterstudent Accountancy aan de Universiteit en op zoek naar een interessante plek voor je scriptiestage? Bij Van der Veen & Kromhout begeleiden we je graag naar je diploma!

Jij

Je kunt op kantoor bij Van der Veen & Kromhout je masterthesis schrijven. Daarnaast werk je enkele dagen mee in het controleteam. Dat is zowel op kantoor als op locatie bij de klant. Zo kun je kennismaken met Van der Veen & Kromhout en het werk van een accountant.

Wij

Wij stellen werkplekken en begeleiding beschikbaar en bieden je een marktconforme vergoeding voor je diensten. De 125 collega’s bij Van der Veen & Kromhout lopen makkelijk bij elkaar binnen en helpen elkaar graag. En jou dus ook! Werk is belangrijk, maar er is meer in het leven. Tijdens je stageperiode zorgen we voor een gezonde balans tussen werk, studie en privé. Je kunt gebruikmaken van regelingen met vervoer.

Gespreksplanner

Jij & Wij

Spreekt het schrijven van je scriptie bij Van der Veen & Kromhout in combinatie met het opdoen van werkervaring jou aan? Dan leren we je graag kennen. Stuur ons je gegevens en cv en dan prikken we meteen een datum voor een kennismaking.

Je motivatie en uitgebreide cv kun je mailen naar personeelsfunctionaris Sandra Lettinga via [email protected]. Vermeld in het onderwerp ‘scriptiestage’.

Studenten vacatures