HR++ Van Kromhout

Deskundig, persoonlijk en op maat

HR++ Van Kromhout

HR++Met HR++ zetten we graag een stap extra als het om personeelsadvies en uw salarisadministratie gaat. Ons team van personeelsadviseurs en salarisadministrateurs staat namelijk elke dag voor u klaar om kansen te zien en te benutten. Wij zijn uw sparringpartner op het gebied van personeelszaken, verzuimbeleid, personeelsadministratie en salarisverwerking.

We weten goed wat er bij u speelt en wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling in wet- en regelgeving. En dat is fijn voor u én uw werknemers. Dankzij de vakmensen van HR++ wordt u volledig ontzorgd op het gebied van HR en loonadministratie. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak, met voor u één vaste contactpersoon

Daarom kiest u voor HR++

  • Advies op het gebied van personeelszaken
  • Efficiënte salarisverwerking
  • Hulp bij verzuimbeleid en personeelsbeleid
  • Ondersteuning bij arbeidsgeschillen, ontslag en reorganisatie
  • Betrouwbaar en deskundig pensioenadvies voor u en uw werknemers

         
Download het whitepaper

Het nieuwe pensioenakkoord. Wat betekent dit voor u als werkgever? Wij kennen de ins & outs en delen dit graag met u! Lees het in onze whitepaper.

Download

We ondersteunen u op het gebied van HRM en personeelsadvies. Denk aan arbeidsvoorwaarden, verzuim, fiscale zaken, arbeidsrecht en ontslag. Dankzij onze AFM-vergunning kunnen we u ook goed adviseren over pensioenen. Bijvoorbeeld over de gevolgen van het nieuwe Pensioenakkoord voor u en uw werknemers.

We helpen u graag met uw salarisadministratie. Hoe wij u helpen en hoeveel werk wij uit handen nemen dat is aan u: wij kunnen de complete loonadministratie voor u verzorgen, wij kunnen dat samen met u doen of wij zorgen dat u met de nieuwste salarissoftware zelf aan de slag kunt.

Bas Reitsma - Junior Loonadviseur
Bas Reitsma
Junior Loonadviseur

Meer weten over HR++?

Bas Reitsma vertelt u graag wat wij allemaal voor u kunnen betekenen op het gebied van personeelsadvies en salarisverwerking.

Contact

Download whitepaperNieuw pensioenakkoord. Wat betekent dit voor u? Download hier de whitepaper.