Ben jij de student die wij zoeken?

Bij Van der Veen & Kromhout kun je al tijdens je studie je kennis in de praktijk brengen. (En ontwikkelen!) Dynamiek en afwisseling kenmerken het werken bij Van der Veen & Kromhout. De afwisseling is te danken aan ons gevarieerde klantenbestand en wisselende teams. De dynamiek bepaal je voor een groot deel zelf; er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in je vak.

 

Studenten en starters

Voor studenten en afstudeerders is Van der Veen & Kromhout een aantrekkelijke werkgever. Zowel 1e, 2e en 3e -jaars studenten als afstudeerders zijn welkom voor een baan of stage naast de studie. Al afgestudeerd? Dan zijn er interessante startersfuncties.

Doorleren

Je kunt bij ons gebruikmaken van regelingen voor vervolgopleidingen ((pre-)master en postmaster + praktijkopleiding). Binnen het vakgebied ‘controle’ kun je de opleiding tot Registeraccountant (RA) volgen. Bij ‘samenstel’ kun je doorgroeien naar Accountant-Administratieconsulent (AA).

Ongedwongen sfeer

Je komt terecht in een jong en divers team waar je je meteen thuis zult voelen. Naast het werk zijn er allerlei leuke activiteiten zoals borrels, bbq’s en uitjes. Ook zijn er regelingen voor vervoer.

Kennismaken?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jou bij Van der Veen & Kromhout? We leren je graag kennen. Plan meteen een gesprek in!

Studenten vacatures